Fix!

Såja nu ska jag börja fixa mig senare sticker vi iväg på förfest hemma hos Simons kompis sen drar vi ut till Etage så vi hörs imorgn fina bloggläsare! :D


Höstlov!

Hejsan!
Vaknade för ungefär en timme sedan och har hunnit käka frukost, ikväll tror jag att de blir fest om inget annat dyker upp.
Är ganska trött i huvudet idag känns de som, hoppas bara inte jag får huvudvärk.
Annars ska jag bara sitta hemma hos älskling och vänta på att han ska komma hem från jobbet.
Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag väntar på honom, känns som om de är en evighet tills han slutar så får se vad man hittar på.

Hörs lite senare :)

Myspys!

Åhh älskar att mysa med älskling<3
Så mysigt och bara ligga i hans famn och kolla på tv, brukar oftast somna snabbare i hans famn eftersom han brukar leka med mitt hår eller kittla mig på ryggen!
På något sätt så somnar jag bättre bredvid honom också, ska jag sova själv brukar de ta en evighet innan jag somnar men tror de är för jag känner mig tryggare med honom bredvid :D
Så söndagen har bara gått åt till att mysa!
Men imorgon så kanske vi ska ut på fest och om älskling ska jobba så går vi bara och kollar på bio.

Hoppas ni har haft en bra söndag annars! :)

Söndag!

Tjena :)
Var hemma hos Elias innan med älskling, spelade fifa och sedan spelade de något annat spel som jag inte klara av så bra.
Är hemma hos älskling nu varje fall och ligger i hans säng med laptopen, ska kanske hem imorgon när han jobbar för att hämta lite kläder för ska nämligen ut på fest imorgon igen.
Men får se om här är någon hemma annars kan jag ej lämna huset så får se hur de blir, kommer inte ihåg vad stället heter som vi skulle till men de var något på E..??

Ska kolla på tv ikväll och ta de lugnt så som jag brukar göra på söndagar, vill bara ta de lugnt efter en helg med mycket saker att göra.
Så skönt att de är lov så man slipper känna press att man ska upp imorgon!!!


Sticker ut!

Yeaah nu ska vi ut så blir ej mer bloggade för mig så vi hörs imorgon fina läsare! :)

Vad ska man göra denna lördagen då?? :)

Hejsan! :)

Skrev aldrig igår eftersom vi var i Lund och jag kollade på när älskling skulle spela innebandy.
De var super kul igår och de var många som snackade med mig som de inte gjort förr för då har jag bara kollat helt själv men eftersom dom var¨många igår så kom många fram och snacka vilket var sjukt kul...
De var en som tyckte att min Simon var stark som en björn så jag kunde inte hålla mig riktigt så jag börja skratta som satan! xD
Och sen plus så ville dom att jag ska vara med och spela nästa gång??? skulle inte tro de eftersom innebandy inte är min sport...
Annars när vi kom hem igår så låg vi och myste i sängen och snacka lite om olika saker sedan somna vi båda två ganska snabbt, haha.


Sitter just nu nyvaken på Simons rum och han är iväg och jobbar så måste vänta i en timme till typ, ikväll så ska vi först äta middag sen så kanske vi ska iväg till hans bror men blev inte de av skulle vi se om någon annan hade en fest som vi fick höra igår men vi får se hur allt blir med de till slut!
Nu ska jag byta om och fixa till mig lite bara sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite tv.

Hörs sen kraaaam :)




Väntar

Hejsan!
Nu är de äntligen LOV! :D
Shit så skönt de ska bli med lov, ska bara slappa och sova ut så jag kommer pigg till praktiken nästa gång!
Dagen har gått riktigt fort och de känns som tiden bara flög iväg, sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska komma hem från sin praktik sen ska vi till Lund så han kan spela innebandy! :)


En bra dag :)

Ja nu är man klar med allt för idag.
Har duschat och packat ner saker som jag ska ha med mig imorgon!
Nu ska jag bara ta de lugnt och kolla på tv, är riktigt trött så de blir till att sova tidigt för min del idag.
Känns som om dagen imorgon kommer gå sakta men säker bara för man har ett lov att längta efter!
Dagen idag gick ganska snabbt, hade inte så mycket att göra kanske den första timmen men sen har jag haft fullt upp hela dagen, gillar när där är saker att göra så man inte går runt och inte gör något för då kan de kännas som om tiden står stilla!
Brukar nästan somna till lite på tåget på morgonen, ganska skönt att sitta och lyssna på musik och blunda men är faktiskt rädd för att somna så man missar när man ska av men tror knappast de kommer hända ;)

Aja nu ska jag kolla på en film sen sova!
Och jag ska lova en sak att jag ska försöka ta bilder under lovet för nu börjar jag själv bli trött på att jag inte har några bilder -.-


Snart lov

Så ja nu har jag duschat och ska snart packa ner lite saker som jag ska ha med mig till älskling imorgon!
Blir innebandy imorgonkväll igen, ska bara kolla denna gången eftersom de inte var så bra att springa och hosta samtidigt sist jag var där...
Ska äta någon macka nu och dricka juice sen är de bara jag och tv:n som gäller eller joo jag ska med pappa och handla först! :D

Imorgon är de fredag och längtar som satan för att de betyder att när jag har slutat imorgon har jag lov, guuuud så skönt de ska bli.




En dag kvar!

Tjena :)
Har precis kommit hem från samtalet i skolan! :)
De gick verkligen super och hade inga problem alls, YAY :D
I alla fall ska kolla på lite tv nu senare ska jag hoppa in i duschen, så skriver mer sen när jag kollat på tv och vilat lite.
Är nästan för trött idag! :(

Kraaaam! :)

Sova en stund inatt med?

Hoppas ni kommer sova gott för de kommer säkert jag.
Jag kommer nog somna direkt när jag lägger mig ner, har nog inte varit såhär trött på jätte länge!
Hörs imorgon! :)


Mysigt med regn! (A)

Inatt vaknade jag av att de regna som bara den mot mitt fönster, somna om lika snabbt egentligen men de var mysigt att lyssna på de en stund!
Älskar när regnet slåt mot fönstret man får en riktig höstkänsla då, aja de var lite grått ute imorse med en massa blåst.
Fast tycker ändå att de har varit ett mysigt väder idag, lovely!!
Gjort en del saker idag, fick nya p-piller idag vilket suger för jag ville ha mina gamla men någon rabatt hade tagit slut så fick ett par andra annars hade de kostat för att få dom!
Blääh så dåligt, men får använda dessa nu så de är säkert också bra.
Ska snart kolla på Jeresy Shore och sen blir de sova så man orkar upp imorgon!
Skriver snart :)



26/10

Hejsan!
Idag var de tredje dagen på praktiken, tiden går alltid lika fort när man har saker att göra.
Hade inte så mycket att göra på morgonen men efter lunch började allt rulla på igen.
Imorgon ska jag dessutom sluta tidigare eftersom jag har samtal på skolan, ska kolla mina betyg och sånt annat som man brukar göra då och då, hoppas man ligger bra till varje fall.
Ligger annars nu i sängen och ska snart hämta lite glass att äta, annars blir de bara att ta de lugnt framför tv:n ikväll.
Är riktigt trött idag så hoppas man är lite piggare imorgon, ändå torsdag imorgon sen är de bara en dag kvar till höslovet börjar :D


Bilden har inget med texten att göra, har bara lite bildbrist just nu...

Trött men glad!

Ooo har nyss duschat och sitter och lyssnar på musik.
Låtaarna som jag lyssnar på känns de som om de var en evighet sen man hörde dom, lyssnar lite på Ne-Yo just nu och har inte lyssnat alls på hans musik nu på jätte länge, kan vara kul och lyssna på gammal musik som man lyssna på för typ tre år sen :D
Ska snart fixa kläder tills imorgon sen är de dags att sova hade jag tänkt, blir ju tåget till praktiken imorgon.

Dag två!

Hejsan!
Sitter hemma i min egna säng nu!
Åkte hem vid halv sju eftersom älskling skulle iväg stack jag hem, har ju dessutom glömt mina matpengar hemma så behövde de tills resten av veckan.
Fick varje fall billigare mat idag, shit de är redan onsdag imorgon och de tiden går fort som in i.
När man är ute på praktik så känns de som tiden bara rinner iväg och att man har så mycket att göra gör de bara bättre, idag har de väl varit sådär med saker att göra men tror att de kommer bli bättre resten av veckan!
Imorgon måste jag göra några saker efter skolan och sedan på torsdag ska jag ha samtal på skolan.
Nu ska jag kolla tv senare ska jag duscha så skriver mer efter de! :)


Ska snart bygga nya!! :D

Mysigt!

Ligger i sängen nu och ska mysa en stund med älskling och kolla lite tv.
Sedan ska man sova, ska bli skönt att sova i hans famn inatt för på något sätt så somnar jag bättre när jag sover med någon än när jag är själv!
Har spelat lite sims på facebook och spelar ju på Simons Facebook också så jag kan skicka saker till min egen gubbe och än sålänge har de blivit lyckat ;)
Imorgon är de dag två på praktiken och som idag så bloggar jag efter den eftersom jag inte har tillgång till bloggen i mobilen men ska testa imorgon ifall jag kan ladda upp bilder varje fall så vi hoppas på de bästa!
Aja detta blir sista inlägget för ikväll så jag hoppas ni sover gott! :)

Natti natt söta läsare!!! :):)<3


Det Okända!

Ligger i älsklings säng just nu och kollar på de okända.
Brukar inte kolla på de men ville se de ikväll, fick bara en känsla av att jag vill se!!!
Ska snart plocka fram kläder tills imorgon så slipper jag fixa med de imorgon innan praktiken.
De var faktiskt väldigt kul att komma tillbaka till praktiken och längtar redan tills de imorgon, får bra uppgifter nu när jag har varit där ett tag.
Imorgon ska jag hem till mig själv eftersom älskling ska iväg och han har själv praktik på onsdag och han börjar sju så de passar verkligen inte med mina tider, haha känns inte så skönt att behöva gå upp klockan sex för att sedan börja tio.

Aja nu ska jag kolla klart på de senare ska jag kolla på något på femman men kommer inte ihåg vad de heter just nu... :O




Första dagen!

Hejsan! :)
Idag var de första dagen på praktiken som ni redan visste.
De gick verkligen super redan första dagen och de som jobbar på New Yorker känner redan mig så de visste direkt vad jag skulle få för uppgifter! :)
Jag är varje fall nöjd med dagen och efter praktiken var jag och köpte vars en koksboll till mig och älskling som vi käkade sen när vi kom hem till honom, gott var de.
Har inte gjort så mycket annars sitter bara hemma hos honom och tar de lugnt, är ganska trött just nu så ikväll ska jag fortsätta ta de lugnt, finns massa bra program på tv:n ikväll också  som jag ska kolla på.
En lyckad måndag med andra ord! :)

Hörs senare :)

Just de här är en bild på plattången jag fick av älskling!<3
Den är riktigt bra vill jag LOVA!!!!


Dags att sova snart!!!

Åhh ska snart lägga mig i världens bästa famn och sova gott!!!
Är riktigt trött och ligger redan och halvsover men ska vänta på att älskling blir klar med de han håller på med!
Imorgon är de praktik och eftersom jag inte kan blogga från mobilen så får jag vänta med de tills efter praktiken, slutar tidigt I think men är inte säker än.



Jag hoppas att ni kommer sova gott för de ska jag göra :)

Godnatt! :)


Innebandy

Har precis varit på innebandy och kollat när älskling spelade och han gjorde första mål och dom vann!!! :D<3
Gött de behövde dom verkligen, sitter hemma hos älskling nu och han är i duschen och snart ska jag lägga mig i hans säng för att glo lite tv.
Har sjukt ont längst ner på ryggen och har ingen aning varför men de har varit så sen jag började bli sjuk, känns också som om de blir värre och värre!!!!!! 
Inget jag ska sitta och gnälla över nu, känner ändå att jag är på bra humör ikväll!!!! :D


Frukost!

Gooodmorgon fina läsare! :)

Har nyss ätit frukost framför tv:n och ska snart testa plattången som jag fick av älskling<3
Hoppas den funkar bra så jag slipper lämna tillbaka den.
Men som sagt imorgon är de praktik som gäller ska vara i Malmö vilket ska bli så niice!
Hoppas man får pröva kassan nu när man är 18 år ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vet inte om jag ska till åkarp för att kolla när älskling har match men de får jag se senare ikväll om jag följer med! :)

Kraaaam sålänge :)


Varför såå trött?

Trött som bara den redan, sov ändå länge idag!!
Ligger i soffan varje fall och myser med älskling och kollar på någon film.
Nästa vecka är de praktik som gäller, kommer bli lika kul som vanligt och de ska bli skönt att slippa skolan varje fall.
Hoppas de blir lika kul varje fall som de brukar vara när man är ute, jag ska praktisera på New Yorker som jag gjort dom andra gångerna med så känner mig inte nervös eller något sånt för nu känner jag redan alla där.
Aja ska fortsätta att mysa sen blir de sooova!!!!!! :)



En trött Emelie? :O


Lördag

Hejsan!
Usch vilken värk man har i magen och i ryggen....
Ska bara mysa med älskling idag, har precis varit på elgiganten där älskling köpte en plattång till mig (A)
Riktigt nöjd blev jag, tack älskling :D<3
Mår inte bra eftersom jag kan säga att de är fel vecka i månaden-.- så därför känner jag inte för att göra något speciellt idag, kan vara skönt att bara mysa också! :)
Imorgon ska älskling ha match på kvällen så jag vet inte om jag kommer följa med honom hem än och sova där eftersom jag ändå har praktik i Malmö, vi får hur de blir!
Nu ska jag äta en kaka och sedan lägger jag upp en bild på


Freeedag :D

Hejsan! :)
Ligger hemma i soffan nu och väntar på att älskling ska höra av sig.
Han kommer hem till mig lite senare idag hoppas jag men han har praktik så vet inte hur lång tid de kommer ta för han jobbar väl över antagligen så ska käka en macka hade jag tänkt mig!!!!


Fick en fråga innan!

Anna-Lisa om  Jersey Shore
Vem är din favorit av dem? :D



Hmm jag har inte någon direkt favorit just nu men om jag måste säga någon jag gillar lite extra är de Snooki :)



Godnatt!

Godnatt!

Hoppas ni sover gott!
Imorgon är de fredag och äntligen helg, happy!!!!! :D
Ska försöka sova varje fall hörs imorgon fina läsare!:)<3

Jersey Shore

Ligger i sängen och kollar på Jersey Shore, börjar gilla de programmet men tror de jag kollar på är gamla avsnitt för jag känner igen vissa av dom.
Gillade inte de  så mycket innan men nu när min syster har kollat på de varje kväll har jag själv fastnat för de och sitter nu själv och kollar på de varje kväll, aja ibland kan man ändra sig :D
Känner att jag är riktigt trött eftersom jag inte fick sova som jag skulle inatt bara för jag är sjuk, hoppas att de blir bättre snart men känner att de börjar släppa lite nu när jag hostar.
Ska kolla på en vinterjacka imorgon eller på lördag för jag har hittat en på Cubus som visas på reklam nu men vill i år vill jag ha en vit, brun eller babyblå jacka.
Ska se om jag orkar imorgon annars får de vänta tills på lördag när jag ska ut på en liten tur med älskling till Center Syd för att köpa en annan sak! :D

Aja snart dags att sova!! :)



Fixar på rummet

Wii imorgon är de fredag och imorgon ska min älskling hit efter typ 2 månader?
De var verkligen riktigt längesen han var hemma hos mig, eftersom jag har varit sjuk så tror jag att vi bara kommer vara hemma och mysa kanske titta lite film och sånt smått mysigt!
Håller på att fixa på rummet nu då och lägger in min tvätt sedan ska jag ta de lugnt, ska se om där är någon glass hemma är ganska sugen på de. (A)

Kram sålänge :)

En lektion

Godmorgon alla glada! :)

Idag är jag på ett väldigt trött och tråkigt humör känns de som men jag hoppas de går över för de är såå fint väder.
Vaknade vid fyra imorse för att jag fick kramp i ryggen och kunde inte somna om förren vid sju, känns lite tråkigt eftersom jag hade en perfekt sovmorgon idag.
Skulle vaknat vid halv tio meen stängde av klockan och somna om till lite efter tio.
Aja ska in till skolan för att ha en "Lektion" de är ju inte riktigt lektion utan kan kalla de möte istället, en stund efter skolan ska vi vårt företag stanna kvar för att jobba lite, känns som om vi är igång nu så vi får hoppas på de bästa varje fall.
Nä nu ska jag starta lite musik sen ska jag fixa lite andra saker innan jag ska möta upp med gulliga JoJo på stationen :*<3


Tröttare än tröttast

Ligger i sängen med laptopen och känner mig riktigt trött.
Inatt hoppas jag verkligen att jag kommer få sova utan att vakna, ska även få sova ut lite imorgon.
Slutar vid ett imorgon så de är en rätt bra dag imorgon sen är de äntligen freeeedag!!!! :D

SKa kolla klart på efterlyst nu så hörs sen!

Onsdag...

Hejsan :)
Kom precis efter att har varit och köpt jucie, blev sugen på de och hade bara mjölk hemma.
Var i skolan idag men gick hem efter andra lektionen för jag har ont som fan i ryggen eftersom jag spänner mig när jag hostar så har jag fått värk plus så har jag urinvägsinflamation kanske :(
Aja har ingen danska imorgon så ska verkligen vara i skolan nu dom två sista dagarna nu för sen är de praktik.
Ska även hinna ner till banken innan skolan imorgon också.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera med, men inte de lättaste när man ligger på soffan och är trött och sjuk!!!:(
Då vill man bara soooova!!!!

18/10

Hejsan!
Fortfarande lite feber och hostar som bara den, har spänt mig som fan när jag har hostat så har ont i hela magen och ryggen, not good.
Hoppas de släpper, kommer säkerligen gå till skolan imorgon för jag vill inte missa så mycket och detta är sista veckan innan jag ska ut på praktik, ska vara borta från skolan ute i 4 veckor på praktik sen har man ett lov också där någonstans så då blir de 5 veckor utan skolan.
Ska praktisera på bästa New Yorker där jag har varit dom andra gångerna med, trivs verkligen bäst där.
Nu ska jag vila lite sen ska jag äta middag och sedan ska jag vila ännu mer så jag blir piggare tills imorgon. :)

Kram sålänge!  :)


Bebis har fått vara min underhållning idag! :)

Bara sovit!

Min dag har gått åt min säng, har bara varit i sängen hela dagen och har sovit minst tre till fyra gånger idag.
Hostar fortfarande som ett sär och vet inte var jag ska ta vägen när jag hostar, hoppas på att den går över snart.
Hoppas att ni har haft en bättre måndag än vad jag har haft, ska kolla lite tv nu sen är de dags att sova igen.

Måndag

Hejsan!
Kommer inte bli så mycket bloggade för min del idag.
Ligger nästan bara i sängen och hostar ihäl och mig min näsa är som en jäkla kran, plus feber -.-
Bättre måndag kan du ju inte bli, eller?
Jo de hade den säkert men hoppas att jag blir frisk snart för jag hatar att ligga hemma och vara sjuk, finns roligare saker att göra....


En febrig Emelie

Tog nyss tempen, har feber så nu blir de inget mer bloggade för mig så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv och hoppas på att jag somnar snart! :(

Godnatt, hoppas ni sover gott!<3

Tidigt...

Usch klockan är bara 20:40 och jag har redan gått och lagt mig i sängen, de är inte likt mig för jag brukar vara uppe sent in på nätterna.
Ska kolla på "Partaj" nu sen ska jag sova tror jag, eller jo måste ta tempen först så då hoppas jag att jag inte har någon feber.
Längesen jag låg i min stoooora säng så de ska bli skönt att sova i den och de ska jag göra hela veckan för denna helgen som kommer ska älskling komma hem till efter en väääldigt lång tiiid! :)

Hemma!

Hejsan!
Orkar inte blogga så jätte mycket idag :(
Känner att jag är sjuk och hade feber igårkväll så gick och la mig tidigt och sov till ungefär halv elva idag.
När jag äter så mår jag illa och vill inte äta för mycket då får då kanske jag kräker, men de ska vi inte snacka om nu!
Sitter i alla fall hemma hos mig nu för jag åkte hem vid fyra från min älskling för att han skulle stå i en kiosk och jobba för innebandylaget.
Så nu ska jag snart ner till Ica för att handla schampoo för de glömde jag hemma hos min älskling plus så ska jag köpa någon yoggi som jag kan dricka ikväll.
Ikväll så blir de mys framför tv:n och hoppas på att man blir bättre!!!


Tar de lugnt ;)

Såja nu ska man snart käka middag sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Blir nog bara en myslördag med film och lite godis kanske?
Hostan dödar mig dessutom så orkar inte ut denna helgen alls, har varit ute i två helger i rad nu så någon gång får man ta de lugnt! :)

Vad ska ni göra idag/ikväll? :)


Godmorgon på er!

Hejsan! :)
Idag känns de som de är ett riktigt höstmys väder, solen är framme och sen är de lite kallt dessutom.
Hoppas man kommer ut lite senare idag då, vaknade varje fall nyss och åt frukost nästan direkt inte ofta jag vaknar och är hungrig.
Väntar på att min fina älskling ska komma hem från jobbet så får se vad som händer lite senare idag då, har inget planerat tror jag.
Trodde först att min hosta och förkylning hade gått bort men de är sjukt så mycket jag hostar just nu, hoppas jag blir frisk innan skolan på måndag då.


Ska snart bygga ny igen tror jag!!

Trött!

Har spelar och kollat på innebandy, så är sjukt trött nu.
Kom hem ny nyligen för att tågen skulle stå stilla såklart, inget nytt när de gäller skånetrafiken....
Men är trött och ska mysa med älskling sen ska jag sova, ska verkligen sova länge imorgon och de kommer bli så sköööööönt!!!!

Godnatt! :)

Äntligen freeeeeedaaag:D

Hejsan!:)
Hoppas ni är lika glada som vi jag är, de är ju fredag så då ska man vara på bra humör!
Ungefär en timme i skola idag senare blev de stan med JoJo och lunch, drog in till Malmö och gick upp på Entré och handlade lite saker på gina och jag köpte, underkläder,linne och strumpor!
Så nu sitter jag hemma hos Simon och ska snart lägga mig i hans säng för att vila lite och kolla tv, han slutar nämligen fyra så har gått om tid på mig!

Blir innebandy ikväll dessutom där jag ska skjuta straffar på Simon, får se hur de går ;)



Sova en stund kanske?

Lägger jag mig ner nu kommer jag att somna, är sjukt trött så de inte är sant.
Mina ögon vill bara stängas, ska snart dra ner och köpa mat med älskling så vi ska käka kinamat framför tv:n och slappa!
Sen ska vi försöka ta oss hem till honom eftersom hans bror kommer hem idag, imorgon är de fredag och denna helgen ska jag bara ta de lugnt och inte göra något speciellt alls, de ska verkligen bli skönt för jag har haft fullt upp nu varje helg!


Väntar och väntar...

Sitter med katten i söffan och väntar på att Simons mamma ska komma hit och att Simon ska sluta!
Måste packa mina saker med som jag ska ha med mig härifrån, skulle egentligen hem idag men eftersom de bara blir en natt hemma för jag ska tillbaka till Malmö imorgon så är de inte lönt tycker jag.
Ska kolla och se om de finns något på tv nu med sen får vi se vad som händer! :)

Torsdag!

Hejsan! :)
Vaknade och var riktigt riktigt trött, ville knappt gå upp och dessutom hörde jag inte klockan när den ringde.
Sitter på sista lektionen nu och slutar kvart över tolv sen ska jag handla lite nudlar som jag kan käka som lunch, börjar bli hungrig.
Imorgon har jag en liten sovmorgon varje fall så då ska jag verkligen använda den till att sova så länge som möjligt!!!

Imorgon är de fredag och då ska jag till Lund på kvällen för att kolla och kanske spela innebandy med Simons kompisar, niiiice!! :)

Hörs där hemma sen! :)

De 27 bästa månaderna!<3




Har 27 underbara månader med älskling idag!<3
Och jag älskar bara honom mer och mer för var dag som går, de finns inget bättre än min fina pojkvän!!!:$<3


Nu ska vi mysa och fixa saker inför imorgon så detta blir de sista inlägget för idag!
Hoppas ni sover gott för de ska jag! :)
Godnatt söta läsare! :)<3

Sista natten!

Sista natten som vi passar katten och lägenheten :(
Kommer sakna den lilla bebisen, så eftersom hans bror kommer hem imorgon så måste jag vara i lägenheten innan halv fyra så tur att man slutar tidigt men skulle stanna kvar med tjejerna för att skriva klart vår affärsplan men de kommer gå bra men ska i alla fall sticka innan halv tre men de ska säkert funka! :D
Annars nu sitter jag och myser med älskling och ska kolla lite tv och spela sims ska jag göra!
Har fortfarande 300 kr på gina så får väl kolla där i helgen har jag tänkt! :)
Aja vi hörs senare innan jag ska sova, vilket jag ska göra vid typ elva idag för jag är riktigt trött!!!!


Snart lunch!

Sitter på lektionen innan lunchen nu, blir nog kinamat till lunch tror jag.
Sen har man en lektion kvar och det är den drygaste lektionen, men kommer säkert att sluta tidigare på den för de brukar vi få göra.
Har jobbat på bra med affärsplanen och känner att de går bara bättre och bättre nu.
Redan onsdag dessutom, känns som tiden går fort som in i, snart helg igen och man längtar efter den så man kan fååå sooova ut lite.
Vet inte om de är någon fest i helgen igen men jag tror inte de och de kan vara skönt och ha en chill helg!!! :D

Hörs sen :D
Hahaha bild från festen i lör :D



12/10

Goooodmorgon söta läsare! :D
Sitter i skolan och ska skriva något i MT men orkar inte just nu, är verkligen tröttast idag.
Skulle ha skrivit igår men la mig på soffan med min älskling och myste och kollade på tv.
Somnade ganska tidigt igår vilket känns skönt för då kommer jag upp på morgonen varje fall, stack med en tidig buss idag för min älskling skulle till sin praktik så kan lika gärna gå upp med honom.
Sista natt att passa katten ikväll tror jag, vet inte riktigt vad jag ska göra med mina saker som står i lägenheten men hoppas på att jag kan hämta dom snabbt.

Nä nu får jag ta och jobba lite så vi hörs senare idag!!! :)


Inställd!

Åkte till Åkarp för att kolla på Simons träning men så stod vi där ute i ungefär 20-25 minuter och ingen kom.
Såklart så var träningen inställd och jag tyckte att de var en jävla dålig anledning till varför den var inställd -.-
Bara för att Sverige spelar idag så kunde dom inte ha träniong för dom ville vara hemma och kolla på matchen istället, de är inte ens samma sport och har man träning så ska man gå på den så en väldigt korkad, jag tycker om fotboll mycket men de finns folk som vill träna men måste ställa in träningen för att ingen annan kan komma -.-

Bläähhh men tur att man kom in nu för nu började regna igen SÅKLART!!!



Snart innebandy!

Ligger i soffan och tar de lugnt och väntar på att klockan ska gååååå....
Ungefär om en timme så ska vi sticka iväg för att köra till Simons träning, det är ju som sagt den sena träningen och den slutar halv elva vilket jag tycker är sent för en träning.
Men de brukar vara kul och kolla på träningarna, många som snackar med mig samtidigt som de är kul när dom får jobba medans jag tar de lugnt (A)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu innan vi ska sticka, känns så tråkigt och bara glo och katten gick precis och la sig så han kan man inte mysa med heller :(

Några förslag på vad man kan göra i en timme? :)


Hungrig!!!!

Nu har jag kollat lite tv och ska äta lite nu sen ska jag duscha eftersom vi kommer komma hem sent efter hans träning! :)

En väldigt sen träning är de idag, den slutar halv elva vilket suger!! :(

Tisdag!

Hejan :)
Dagen idag har gått riktigt fort och jag känner mig ganska nöjd med den.
Åkte in till Malmö efter skolan för att ta mig till älsklings skola, skulle följa med honom till sjukhuset idag för han skulle få bort en sak vid ögat så nu är de gjort.
Äter nog snart tror jag börjar bli lite hungrig, annars ikväll ska jag följa med på Simons träning men ska inte kolla på den utan ska bara följa med och sitta där och plugga hade jag tänkt, har en del att göra som sagt så fullt upp.
Träningen slutar sent så de blir tilll att sova direkt när man kommer hem för Simon har praktik imorgon så jag måste redan åka härifrån kvart i sju :(
Så kommer åka och sätta mig och äta frukost har jag tänk :)

Men nu ska jag äta och kolla tv så vi hörs lite senare tror jag:)


Saknar min lilla katt :(

Natti :)

Nu ska jag mysa lite med min älskling sen ska jag försöka somna i hans famn :)
Fryser som satan så därför vill jag ligga i hans famn så man bara kan somna varmt och skönt!<3
Så jag hoppas att ni kommer sova gott så hörs vi imorgon!

Natti :)


Dundertrött

Nu känner jag mig verkligen sjuuuukt trött.
Men ändå är klockan bara innan nio, ganska sjukt.
Sedan sitter jag och fryser sjukt mycket med, ska snart fixa med små sakerna inför imorgon men känner att jag bara vill krypa ner under täcket och sova och få värme :(


( Inte min dator så har biiiildbriist) :(

Höstväder!

Ojoj de är verkligen höst på riktigt nuuu...
Kallt och blåsigt, känner mig rätt hungrig så ska käka något innan jag och älskling ska till Jägersro, ska få min plattång av honom idag (A) sååå snäll<3
Annars ska man bara ta de lugnt senare ikväll, kommer bara gå på en lektion imorgon dessutom, ska iväg till sjukhuset med min älskling och eftersom vi bara har en nyckel så måste jag följa med för annars kommer jag inte in förren på kvällen, vilket suger om de regnar.

Nää nu ska jag äta så hörs lite senare :)

Wrooooom :D

Hejsan alla glada:D
Sitter på Alicias körskola just nu och bara väntar på att tiden ska gå.
Slutade skolan 09:20 idag så har shoppat lite med flickorna och käkat lunch med Alicia.
Ska snart bege mig in till Malmö igen för att vänta på älskling som slutar klockan fyra, ska hem till lägenheten sen och ta de lugnt sedan kanske ut och shoppa lite.
Vem vet man kanske hittar något fiiiint :)

Just de vaknade redan klockan sex idag och var faktiskt pigg direkt på morgonen men man känner nu att man börjar bli trött :(

Godnatt!<3

Nä dags att sova nu känner jag.
Hoppas ni sover gott så skriver jag mer imorgon efter skolan.

Kram :)

Mys!

Så ja!
Är hemma nu efter matchen och har precis duschat.
Ska kolla på efterlyst sen föra veckan nu på nätet, missa de och har ändå inget att göra så passar på nu innan jag ska sova.
Känner mig fortfarande sjuk och att jag behöver sova men tyvärr så har man förmiddag, visst de är nice med att sluta tidigt men man vill faktiskt sooova :(
Som jag har skrivit innan så ska jag bo Malmö hela veckan för jag och älskling passar en katt och en lägenhet.


Aja jag skriver nog mer efter jag kollat på de och innan jag ska sooova :)


Sticker snart :)

Japp dags att fixa sig nu så kommer skriva mer ikväll efter Simons match.
Kommer inte kunna sätta in bilder från denna datorn eftersom det är hans bror så ni får vänta med bilder från kvällen igår.
Nu måste jag börja fixa mig annars kommer jag missa bussen xD

Kraaaaam :)



Fyy vilken kväll :D

Hejsan :)
Har nästan precis käkat frukost med älskling och sitter nu och myser lite med hans brors katt.
Passar ju hans lägenhet nu ett tag så de är som att bo själv, härligt.

Igår var en riktigt härlig natt, shit så kul jag hade, tack alla som var med och gjorde kvällen till en bra födelsedag.
Kom hem vid fyra och sedan var de till att sova direkt, trodde jag skulle sova dåligt inatt men känns som jag har sovit som en prinssesa (a)
Ska snart hem till Simons föräldrar och käka sen ska jag kolla på när min älskling när han spelar innebandy.

Ha de så bra så hörs vi senare. :)


Lördag!

Hejsan :)
Vaknade av att de åskade och hagla imorse :(
Direkt när jag märkte att de åska väckte jag Simon så jag kunde krypa in hos honom, Hatar åska :(
Aja sedan somna vi om sov till ungefär tolv, ska snart börja fixa mig för ikväll så ska man firas med dom bästa.<3
Måste börja packa vad man ska ha med sig också till honom inför nästa vecka.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu men skriver mer senare när jag är klar med allt här! :)



18 år :D:D:D

Inget bloggade idag för idag ska jag ha de bra och fira att jag blir 18 :D:D:D:D

Sista dagen som 17 åring

Ohja imorgon blir man 18 :D
Längtat länge efter denna dagen...
Om jag hittar så ska jag ta och lägga in lite bilder på mig sen jag var liten och upp till jag var 18 nudåå:D
Hoppas jag hittar dom :D

Sjuuk

Tjena :)

Ligger i sängen och kollar på halv åtta hos mig.
Brukar inte kolla matprogram men de är väl okej att titta på.
Ska snart ner till butiken för att köpa nytt schampoo, duschade imorse men tog jätte mycket hårspray idag för att håret skulle hålla sig platt men lyckades inte för de blåste för mycket :(
Så de var väl okej men måste skölja av hårsprayet annars kommer de bara börja klia vilket är jobbigt sen kan man icke borsta de heller!!!

Ledig imorgon från skolan, riktigt nice.
Har en liten sovmorgon imorgon sen ska jag iväg till mormor eftersom jag fyller år ska jag äta frukost med henne.
Min morfar ska även till sjukhuset så ska vara hos henne en stund så hon inte är ensam.
Nu ska jag fortsätta och kolla och vila mig lite, känns som om jag snart kommer bli frisk.
Hostan är borta.... tror jag :)


Godmorgon!

Godmorgon alla glada.
Idag är de verkligen ett riktigt höstväder ute, hoppas de slutar blåsa och regna innan jag ska sticka iväg.
Ska möta upp med JoJo för att sedan ha danska och sedan efter de ska vi ha skolfoto, hoppas många på bilden är med i år.
Myser lite med Tindra just nu men ska snart fixa mig lite har precis duschat, var väldigt längesen jag morgonduschade men de var skönt.
Mina föräldrar är och handlar så får bullar till frukost, vilket världens godaste till frukost, så idag ska jag faktiskt försöka äta frukost...

Aja får börja nu så jag inte gör allt innan jag ska sticka iväg :)
Skiver mer senare idag :)

2 dagar!

Yaaay om två dagar så fyller jag år.
Dessutom är vi lediga på fredag så de kommer bli en perfa fredag!
Hur ska de firas?
På fredag ska jag träffa JoJo på dagen för att ta en shopping tur i Malmö senare kommer min älskling och hämtar oss och kör hem oss till Kävlinge där vi sedan vi lämnar JoJo och sedan åker jag och älskling hem till mig och har tacoskväll plus godis på kvällen med en massa mys!
SEEEEN på lördag smäller de kan man säga :D
Då ska jag ut med JoJo,Alicia,Älskling,Sara,Alexandra och Simon ska ut någonstans i Malmö men vet inte riktigt vart men jag hoppas att de kommer bli en kul kväll/natt kanske?
Men kanske inte ska dricka lika mycket som jag gjorde föra helgen, mår icke bra av de plus så lyckades jag bli förkyld och de sitter fortfarande i.


Haha sen helgen :D

Mammas dator....

Sitter på mammas dator och spelar lite spel för har så tråkigt så de inte är sant.
Samtidgt planerar jag lite saker med min älskling som ska hända framöver, ska också packa lite saker sen ska jag snart hoppa in i duschen och ta fram saker inför imorgon men är fortfarande inte säker på vad jag ska ha på mig imorgon.

Ska spela lite till nu så skriver senare ....

Trååååååååååkigt

Ligger hemma i sängen och har SJUKT tråkigt.
Har nog aldrig varit med om en tråkigare kväll än denna.
Hoppas ni har roligare än mig, har inget att göra och ligger bara här i sängen och lyssnar på musik.
Vet ni något man kan göra?
Imorgon ska vi dessutom ha klassfoto så ska se om jag redan kan hitta något ikväll att ha på mig så slipper jag stressa med de imorgon.
Har en halv lektion bara sen så är de bara foto kvar, sen är de helg.
Yaay är ledig på freeeedag :D


Får gå och mysa med min lilla älskling ist då:)

Onsdag = Sjuk :(

Tjena :)

Sitter i skolan nu och håller på att skriva en affärsplan till vårat eget företag.
Efter denna lektionen så är de lunch som gäller men är inte så  jättehungrig och vill egetnligen bara hem och sova.
Men måste säkert fortsätta att plugga hemma, efter de så ska jag fixa små saker till imorgon för att någon ska komma hem och kolla på våra element sen ska jag göra så min älskling kan sova hos mig på fredag men ska möta upp honom i Malmö med JoJo före.

Nu får jag väl fortsätta plugga så skriver senare när jag är hemma.


Desperate Housewives

Yaaaaay idag börjar Desperate Housewives har längtat HELA dagen :D
Fast tyvärr så är detta sista säsongen av programmet, vilket gör mig väldigt ledsen:(
Detta är min favorit serie och vill ALDRIG att den ska ta slut....

Sriver efter programmet :)



Temadag

Hejsan :)
Idag var de temadag i skolan, jag tycker att denna var sjukt viktigt att gå på och jag är glad över att jag gick på den.
Det var ju temadag för Don´t drink and drive, vi såg massa filmer som var hemska och sedan prata vi kom hur de kunde ske och dåligt med de.
Polisen var även där och pratade med oss och jag blev jätte chokad över att de är så många som kör när dom är berusade, helt SJUKT!!!
Dagen gick rätt fort och de är redan onsdag imorgon och onsdagar betyder ju heldagar...
Njaaa inte riktigt min favorit dag men hoppas den också går snabbt.
Har lite saker som måste göras nu sen ska jag bara ta de lugnt och vila mig så jag snart blir frisk. :)

Kram sålänge :)


Sova sova

Nä nu blir de dags att sova hade jag tänkt mig.
Så man orkar upp imorgon, längtar tills efter skolan imorgon när vi ska hämta ut den andra delen av sängen.
Jag gillar ju att bre ut mig i en säng, kvittar hur stor den är jag ska ändå ha störst plats.
Simon brukar märka att när han går upp så hoppar jag alltid ut ur sängen för att lägga mig på så stor plats som möjligt.

Haha men nu ska jag sova så hoppas ni sover gott :D Kram :)


Don´t drink and drive

Imorgon så är de temadag i skolan som ska handla om Don´t drink and drive.
Även om jag är sjuk ska jag verkligen gå på detta för detta har du nytta av livet ut och man får de lättare på körskolan ifall om redan lär in detta nu.
Man vet aldrig när de kan hända sig själv så jag ska kämpa mig till skolan imorgon för att vara med på detta, hoppas att jag mår bättre imorgon också.




Dubbelsäng :D

Yaaay eftersom jag fyller år på fredag så har jag fått en ny dubbelsäng :D
Den är riktigt skön och mjuk, älskar den.
Fick bara den ena delen idag så vi ska åka och handla den andra delen imorgon bara för att man får bara plats med en del i bilen.
Men jag är nöjd över den och hoppas att jag kommer sova gott i den.
Mår inte bra heller, är fortfrande illamående och plus ont i min hals.
Vill inte bli sjuk nu :(



JoJo tar hand om mig i skolan (A)<3

Sjukling :(

Godmorgon.
Mår skit idag också, har en tjock klump i halsen men ska ändå försöka dra mig till skolan:(
Ska käka nuddlar har jag bestämt efter danskan.
Hoppas där är en liten kö så man kan få maten snabbt så man inte kommer jätte försent till danskan eftersom vi ska kolla på en film som jag sedan ska skriva om.
Får börja fixa mig nu sen ska jag möta upp med JoJo på stationen så hon är snäll och följer med till skolan, kommer säkert stanna hemma någon gång i veckan ifall om de skulle bli värre men hoppas inte de!!!


Orkar inte!

Nää jag orkar inte ladda upp bilder ikväll, är verkligen trött och har fått sjukt ont i halsen.
Kan knappt svälja så ont de gör, hoppas att de går över tills imorgon.
Känner att jag är så trött att jag faktiskt ska gå och lägga mig tidigt ikväll för att jag ska kunna må bättre imorgon, har nog inte mått såhär dåligt på jätte länge :(



Snart bussen hem

Aj aj har fått ont i halsen nu men vaknade för en halvtimme sen, sjukt såå trött man är.
Ska lägga upp bilderna sen när jag kommer hem och skriva lite mer om vad som hände igår.
Hade varjefall jätte trevligt och vill göra om de igen, synd bara att man mår som man mår dagen efter det är verkligen inte trevligt och må illa hela tiden och ofta så kan många bara kasta i sig mat men nu kan jag knappt äta för då mår jag bara illa mer så avstår helst men ska försöka äta en glass sen plus så måste jag fixa halstabletter.

Kram sålänge :)


Mår skit!!!!!!

Hejsan!
Det blev verkligen en lyckad fest, höll på till klockan sex imorse så har inte sovit jätte länge men jag och Simon sov över så har nästan precis kommit hem, ska gå och vila just nu för jag kräkte en hel del igår på festen så måste käka och sova lite så berättar senare vad som har hänt och de kommer upp bilder.... :)


Feeest! :D

Så nu är de dags att fixa sig och göra sig redo för festen :)
Detta kanske blir mitt sista inlägg för idag men ska försöka ta bilder som kommer upp här senare men inte säkert.
Jag la ju inte upp bilder från föra festen men de vara bara för personerna på den festen ej ville vara ute på nätet med festbilder.
Men ja hoppas detta går lite bättre då, har i alla fall med mig kameran ifall om de skulle vara något.

Nu har jag precis duschat och ska torka håret så de går att platta senare, kommer upp bild sen också på outfiten för festen.
Men jag hoppas alla får en bra lördagkväll :D

Godmorgon

Ojdå klockan är ett som vanlifr när jag vaknar hemma hos Simon.
Har i alla fall precis ätit frukost och ska snart duscha hade jag tänkt, vaknade och var jätte varm nämligen och jag hatar när man vaknar och är riktigt varm.
Älskling är och jobbar så väntar på att han ska komma hem sen ska vi bestämma massa tider inför ikväll när vi ska åka och sånt till hans kompis fest.
Så idag kanske de inte blir så mycket bloggade eftersom jag inte vet hur man gör för att de ska funka på mobilen så kommer ju inte sitta vid en dator på en fest, haha osocial? xD

Aja men ska sticka och fixa lite saker nu så här får ni några bilder på mina köp igår...


Tights, ett sött linne och miiina skoor :D

Gilla denna tröja men ville ha en storlek större så tyckte jag mer om den :D

RSS 2.0