Hemma hos älskling!<3

Sitter just nu hemma hos min älskling och vi väntar på JoJo ska komma! :)
Har shoppat lite idag och jag hittade en klänning, tröja och en jeansjacka!
Blev riktigt glad när jag såg att de var halva priset på jeansjackan, ville ha en i mörk men de var tyvärr inte halva priset på dom, så de blev en fin ljus jacka!

Nu ska jag gå och lägga mig hos min älskling<3


Men är riktigt sugen på glass....


Klockan är 23...

Usch redan kväll och ska snart sova!
Klockan är just nu 23:04 och det är inte mörkt ute, tycker jag i alla fall men det är en härlig känsla och man vet att det är sommartid nu!

Pratade lite med Simon innan och vi snackade om att vi ska träffas imorgon så de är helt klart nu plus att Joanna också ska komma (Y) kommer bli en bra tisdag.
Jag vet inte riktgt om jag ska sticka direkt efter massagen till Malmö eller om jag ska hem om och hämta sakerna får se hur de blir med de.

Hoppas jag hittar något fint imorgon i butikerna, för som sagt innan jag träffar min älskling på Värnhem ska jag se om jag kan hitta något fint inne på Entré, får ju studiebidrag imorgon och det klara jag mig på.

Nu ska jag fortsätta att sitta och kolla på Ed Hardy kläder <3
Ska se om jag hittar något fint som  man kanske köper!
Vill fortfarande ha detta linne JÄTTE mycket! :(


Klart!

Så ja! :)
Nu har jag färgat håret och tycker de blev skillnad men tyvärr så ser man bara lite av min utväxt fortfarande meen man ser att där är slingor också! :)
Jag blev jätte nöjd faktiskt, så nu sitter jag ut i solen med laptopen och njuter av de härliga vädret.

Imorgon har jag planerat att efter min massage ska jag åka till Malmö för att gå och kolla i butiker men samtidigt vänta på min älskling, eftersom jag ska till honom på onsdag efter skolan så kan jag lika bra lämna mina saker där hos honom så slipper jag dra med allt till idrotten på onsdag!



Ledig imorgon!

Hejsan! :)

Sitter just nu med färg i håret och har precis försökt fylla i mina slingor så får se hur de blir med detta men jag hoppas att detta blir bra.
Har även beställt tid till massage imorgon klockan tio, kommer säkert bli skönt!
Ganska skönt att man är ledig imorgon men detta blev jag för att jag har gjort fel på engelska B när de gällde läs och hörförstålse så jag vill inte sitta och stressa med båda delarna imorgon så jag och min lärare bestämde att jag ska göra en prövning i oktober istället och då kommer jag fixa det! :)





skolan

Godmorgon på er! :)
Är lite extra glad idag, soligt ut ju! :)
Hoppas det är sol hela veckan nu, måndag morgon och jag som inte gillar måndagar.
Tycker vi borde vara lediga på måndagar också, men tyvärr så är man inte de så sitter just nu och käkar lite frukost och ska snart gå och platta mitt hår.
Ikväll ska jag gå och handla färg till håret så ska jag se om min syster har tid till att fylla i mina slingor, vi får se...
Annars händer det inte så mycket idag utom skolan, har inga läxor att göra vilket är jätte skönt.
Måste komma ihåg att ta med mig böcker som jag kan lämna idag till läraren så man slipper dom (Y)

Men måste fixa klart det sista nu så jag inte missar tåget sen!  :)


Bild sen helgen! :)<3


Snart blir det sängen!

Har krypit ner i min säng nu och ligger och pratar i telefon med min älskling men måste snart sova.
Skolan imorgon tyvärr, jag gillar inte måndagar alls, hoppas de går fort imorgon.
Som jag skrev tidigare idag hade jag fått ett linne och en klocka av mamma  och pappa.
Linnet är inte riktigt min stil men det var skönt att ha de på sig, hade nämligen på mig det idag när jag skulle till Simon.
I lördags när jag shoppa med JoJo köpte jag lösnaglar, det var längesen jag använde de men ska testa igen för jag gillar att ha de men vet inte riktigt när jag ska sätta på de och jag sa ju också att jag ska fylla i mina slingor i håret i lördags men i med att jag kom hem så sent från JoJo kunde jag inte göra det så jag ska göra kanske de imorgon men inte helt säkert annars ska jag göra det denna veckan i alla fall! :D


Bra att använda ifall jag inte vill ha dom så länge, snabbt och enkelt att sätta på sen tycker jag att Depend är ett bra märke! :)

Hihi en liten Playboy klocka som jag fick! :)

Detta linnet fick jag, men inte riktigt min stil men jag kommer använda den för den var så skön, speciellt till sommaren, den ser också annorlunda ut i verkligheten, denna bild blev lite för mörk! :)
Men tack för allt! :D<3

Nu kör vi en hiss och diss!


1. Desperate Housewives i början när serien började visas tittade jag på de då och då när jag inte hade något annat för mig, men nu denna säsongen har jag kollat på varje avsnitt och de enda jag väntar på varje tisdag är att klockan ska bli nio så jag kan kolla på de! Riktigt bra serie!
2.En underbart bra helg! Hade en bra dag med JoJo i lördags och en bra dag idag med Simon!
Tack båda två! :)<3
3. Denna veckan! Går ju som sagt bara tre dagar i skolan idag vilket är jätte skönt så man får vila ut lite, är ledig från torsdag - måndag! Om ni ska vara lediga, vad ska ni göra de dagarna?


1. När jag får lockigt hår! Jag gillar inte när mitt hår blir blöt och lockigt, gillar att ha de platt.
Tycker inte jag passar i de heller för den delen!
2. Regnet, Nu tror jag nästan att de har regnat i två veckor om inte mer och i tidningen läser jag hela tiden att de ska bli sol men vart är den solen? jag har inte sett någon i alla fall, det är bara sol på morgonen men sen resten av dagen är de bara regn regn regn! :(
3.Konstiga män! Idag hände en sjuk sak! jag och Simon satt och väntade på bussen och en man kör fram till oss i bilen och frågar oss om vi vill ha taxi någonstans, Simon sa direkt nej tack sen körde han iväg, man blir sjukt rädd när någon kommer och frågar något sånt för man vet inte hur man ska reagera när en person kommer fram och frågar någt sånt för om man säger nej då kanske den personen gör något dumt mot en?
Nej nej lita aldrig på en person du inte känner och åk aldrig med någon du inte känner heller, de kan gå fel! 

Hos pojken min!<3

Hejhej!

Sitter just nu hemma hos Simon, han håller på att hjälpa sin kusin med något spel så då passar jag på att blogga.
Han fick ju en laptop av min pappa så den kommer jag väll låna då och då när jag är här!
Känns som om denna veckan kommer gå sjukt snabbt för vi går bara i skolan i tre dagar sen är man ledig från torsdag till måndag, sedan slutar jag skolan den 10 juni vilket är om en vecka, riktigt skönt ska de bli med ett långt härligt sommarlov framför mig!

Jag har ju sagt tidigare i min blogg att jag ska göra en Hiss & Diss lista varje söndag så det dyker upp en kanske lite senare!
Det är ju Big Brother ikväll och det är två stycken som ska åka ut i kväll! Men Martin sitter säkert, för han har gått till final!:D

Just det!
Jag fick ett linne från mamma och pappa igår plus en klocka! :D mycket fin! kommer upp bilder på det med sen ;)

Men nu ska jag fortsätta att kolla runt på datorn!


Mors dag!<3

Godmorgon!

Vaknade av att Simon smsade mig och nu kan jag inte somna om! :(
Jag som ville ha en lång sovmorgon för jag är fortfarande trött sen igår, ska träffa Simon en stund senare och vet inte riktigt vad vi ska göra.
Men idag är det mors dag och min mamma fick en nalle av mig som där står "Du är världens bästa mamma" plus ett kort och en nyckelring med en liten katt på som liknar vår egen! Tur att hon blev nöjd över de!:)

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen men borde väll gå upp snart och börja fixa mig så jag blir klar till tåget kommer.

Skriver mer sen när jag är klar! :*


Hemma..

Så nu har jag kommit hem och det var inte planerat att jag skulle komma hem såhär sent!
Men vi hade sjukt kul så jag stannade hos JoJo och kollade på fotbollen, där vi samtidigt satt och snackade massa skit...
Orkar inte lägga upp ALLA bilder vi tog idag för det blev en hel del faktiskt för vi hade så roligt, just nu känns de som om jag kommer bli mer förkyld i med att jojo hade lagt sina nycklar i moppen och jag frågade henne "har du nu nycklarna" för jag skulle stänga "lådan" då svarade hon "ja" men såklart så låg dom i moppen och jag stängde den!
Så vi kunde inte starta moppen eller öppna "lådan" så där stod vi i sommarkläder mitt i regnet och de började bara regna mer och mer...
Men sen kom JoJos bror med extra nycklar så vi kunde köra hem och se matchen, så får se om vädret påverkade min förkyldning för jag frös som in i!
Under matchen bjöd hennes pappa på en mycket god glass med banan i och choklad gissa vem som blev glad? Jaaaag (A)
Jag älskar verkligen choklad! mums! :)

Så jag är jätte trött just nu och ska snart sova tror jag men inte säkert, men måste ändå ställa klockan till imorgon för jag ska träffa Simon, får se vad vi hittar på för båda kommer vara trött som bara den!

Denna dagen har varit lyckad, med massa skratt och mycket skit snack ;)




Ojojoj....

Hej på er<3
Sitter just nu hemma hos Joanna och har skoj, har precis kommit hem.
Skulle ut och köra men de började regna och vi lyckades låsa in nycklarna i moppen så fick sitta i en timme nästan och vänta på att hennes bror ska komma med nycklarna!
Körde hem snabbt och nu sitter vi här och fryser, nu ska vi kolla på fotboll sen ska jag hem tror jag för ska kanske träffa min pojke imorgon! :)

Men skriver mer senare när jag är hemma!


Sova!

Pratar i telefon med Simon nu och ska gå och sova snart, ska upp någon gång vid tio imorgon så de ska bli skönt med sovmorgon! :)


Godnatt på er<3

Fixa!

Satt och tänkt på att jag blir snart 18 och då ska man bara bo hemma i några år till sen ska man flytta hemifrån, jag längtar faktiskt efter det.
Det är säkert svårt att komma igång med eget hem, men har ändå känslan av att de ska bli skönt att få bo själv, få bestäma sina egna saker i lägenheten och vad man vill ha i sin lägenhet.
Där jag bor nu delar jag rum med min syrra men de är bara för vi bor i en lägenhet, men även om jag delar rum med henne gillar jag att "piffa" till rummet med saker.
Till sommaren hoppas jag att vi kommer måla om på rummet är trött på den färgen vi har nu jag vet inte ens vad den heter...
Men jag skulle vilja ha en mysig färg på väggen och ett ljus trägolv!
Annars brukar jag bara flytta runt möblerna på rummet tills jag är nöjd helt enkelt.
Men i med att jag har pojkvän så tror jag inte att jag kommer bo själv när jag ska flytta ut, alltid mysigt att bo med någon så blir det inte lika tomt heller när det är "nytt" för en.
Kan alltid hoppas på det bästa!

Jag längtar lite nu faktiskt med att bo för mig själv, jag tror jag hade klarat det bra, bara man har jobb och pengar så funkar det! (Y)

Och just det!
Jag älskar stora mysiga sängar med skönt täcke och mjuka kuddar! ;)


Svårt svårt...

Hejhej sorry för jag inte skrivit idag, har inte varit på så jätte bra humör idag, händer en hel del nu.
Vet inte längre hur jag vill ha det, svårt! :(
Tur man har Joanna som ska snacka och som kan få mig pigg igen!<3
Imorgon ska jag och Joanna till Nova och shoppa lite och ha sjukt kul, var längesen vi gjorde något tillsammans så jag hoppas det kommer bli en bra dag imorgon för de behöver jag verkligen!
Sen efter vi varit på Nova så sticker vi hem till henne och ska käka lite kladdkaka hade vi tänkt, mums!
Ska sitta och snacka om en massa saker!

Annars ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, ska i alla fall äta min glass nu sen får jag se vad de finns att göra...

<3

Trött!

Detta har verkligen inte varit min dag idag, har nästan bara haft tur i skolan annars har dagen varit skit dålig!:(
Plus så känns de inte som om min förkylning kommer att gå över, har börjat hosta och det svider i min hals som bara den.
Vil bli frisk nu nu nu nu och inte nog med det så som alla andra dagar har jag varit jätte trött och seg.
Igår var ju trött vid halv tolv någongång och jag och la mig vid tolv tror jag men de var något som saknades!
Min andra halva låg inte bredvid mig så jag somnade lite över tre.
Men men jag får sova med honom igen nästa vecka!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste hitta på något annars somnar jag...


Awe!




Too Little Too Late

Usch jag känner mig jätte nere och ganska ensam ibland.
Vill kunna ha en någon som jag känner som kan lyssna på allt jag har och säga och det har jag ibland men inte alltid! :( Vill ha de så hela tiden, någon som verkligen förstår och bryr sig!:(
Jag kanske är gnällig ibland men det är så jag är! :(
Jaja livet går vidare säger man...

Jag brukar lyssna på mycket musik när jag känner mig deppig och den låt jag älskar just nu är ..

JoJo - Too Little Too Late
Den får mig att tänka på om och ibland kan jag både bli glad / ledsen av den...

Vara nöjd?



Hade verkligen hoppats på ett VG i alla fall men nej hon sätter bara ett G på mig, fick nämligen veta idag på danskan att jag kommer hamna på slutbetyget G och på alla våra saker har jag haft VG eller MVG men sen får jag bara ett G? -.-
Inte rättvist tycker jag.
Det positiva idag är att jag fick VG i slutbeyg i kommunikationen och det är samma lärare jag har där som i danska!
Aja jag får väll vara nöjd!
Om ungefär tio minuter ska jag ner till bibloteket för att lämna in mina böcker som jag lånat ska bli skönt att slippa dom nu, gillar verkligen inte att läsa! :(

Men jaja har haft en toppen dag med Joanna i alla fall, det har blivit mycket skratt! :D



Onödig skoldag...

Tja!

Sitter på en två timmars rast just nu och har riktigt tråkigt.
Ska ha danska om två timmar så det känns inte lönt alls att sitta här så vill bara åka hem och ta de lugnt men de kunde jag inte för då tyckte min mamma att jag skulle stanna hemma hela dagen imorgon och då kunde jag inte träffa Simon men får se hur det blir med det!

Får se om jag hittar något jag kan göra nu under dessa timmar och jag hoppas danskan går fort så jag kan komma hem snabbt.




Du är bäst nu men du var bättre förr....


Godnatt!

Usch Usch!
Även om jag gick upp halv tolv idag är jag trött som bara den så nu ska jag se vad man kan hitta och ha på sig imorgon sen blir det en dejt med min kudde!
Kommer kännas konstigt att sova ensam nu när man inte gjort det på 6 dagar!

Men vi hörs imorgon, Natti sov gott :*<3

Mums!

Hej på er :)

Sitter hemma hos mig nu och äter lite chillinötter, mums säger jag bara! ;)
ska snart springa in och duscha sen blir det att vila igen, finns inte mycket man kan göra när man är jätte förkyld!
Men de blir skolan som vanligt imorgon men vet inte om jag ska gå på danskan för jag har fått problem med att andas nu när jag är förkyld och inte nog med de så har jag två timmar och 30 minuters rast innan dess och känns inte bra att bara sitta där och inte må bra alls!

Fick frågan innan idag hur det känns att blogga nu när jag gjort det ett tag?
Känns skönt att jag har kunnat skriva varje dag och så ofta jag kan och det är skönt att skriva av sig, dela med sig av allt som händer i ens liv.
Kommer nog fortsätta tror jag! :)

Här är en jätte bra låt jag har börjat gilla...

http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI



Helgen!

Så nu är jag lite piggare! :)

Ringde JoJo innan och planderade lite saker som ska hända i helgen, vi ska ut och shoppa och kolla på avslutningsklänningar och på hårfärg!
Yesyes nu ska jag äntligen försöka hinna med att fylla i mina slingor i helgen, senare hade jag tänkt att färga hela mitt hår men det blir efter jag varit på Mallorca!
Ska fråga min syster snällt om hon skulle kunna göra det för hon har gjort det bra innan.
Jag kör på ljusa slingor mitt hår för innan har jag bara haft ganska mörkt hår och var trött på de så nu har jag ganska ljust, känner att jag vill testa en ny färg sen med men vilken ska jag ha? Har ni några förslag?

Ganska gammal bild! :*



Godmorgon!


godmorgon på er
 sitter hemma hos min älskling nu medans han är i skolan, ska snart äta frukost och sen kolla på tv.
Blir bara mer och mer förkyld men blir väll ändå skolan imorgon tror jag.
Idag vet jag inte vad som händer riktigt, åkte inte till skolan idag för vi skulle ut till någon skog och "leka" med klassen och jag vill inte bli mer förkyld så jag stannar hellre hemma... :)

Skriver mer sen efter jag ätit frukost för jag börjar bli riktigt hungrig...


Malmö!

Tjena! :)


Sitter hemma hos min älskling just nu och har riktigt kul med han och hans familj.
Ikväll blir det big brother annars ska man bara slappa och mysa med världens bästa och imorgon kommer jag att åka hem fast på kvällen.
Hoppas bara helgen blir bra, vill helst vara hos Simon men får se eftersom han ska iväg men vi hoppas på de bästa nu då!

Kram<3


Pajas! ;)

Som sagt om en timme bär det av till Malmö.
Hela helgen har jag fått ta hand om Simon men nu är det hans tur att ta hand om mig :)
Blir bara mer och mer förkyld.

Jojo har haft en dag full av skratt och hon älskar ordet "pajas" eller hur :D
Men vet inte om vågar sig ut mer idag för det haglar som fan utanför fönstret, aj aj aj...




Ny header!

Tjena! :)

Fick sluta tidigare idag och sedan åkte jag och JoJo ner till Åhléns för jag skulle handla lite smink.
Ikväll så följer jag med min älskling hem eftersom vi har en dag ute i skrylle imorgon med klassen men efter jag fick veta vad vi ska göra så vill man inte med!
Plus så är jag förkyld igen... jag är det ganska ofta faktiskt, har ingen aning varför just jag blir det hela tiden men hoppas de blir bättre snart igen.

Har ny header!
Jag satte ihop bilderna och igår försökte jag fixa så att de skulle bli min header MEN de funkade inte så jag bad snällt till Alicia om hon kunde göra de och det blev skit bra tycker jag!
Så hon fixa den lite extra och jag tycker detta blev fin fint! :D Tack Alicia :)<3

Men nu måste jag gå och ta fram vad jag ska ha på mig sen när vi åker och vad jag ska ha med mig till Simon! :)

Hörs :*


Bara för jag inte har något att göra...

Lite frågor jag hittade...

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover?  Shorts och linne eller T-shirt
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) På magen
- Hur många kuddar har du i sängen? 4
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ja ibland
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Har hänt tror jag :O



Vet inte varför jag svarade på detta men har inget att göra nu innan Big Brother börjar...

:)

Redan kväll, dagarna går riktigt fort nu om jag har räknat rätt så är det bara 8 skoldagar kvar vilket är riktigt skönt.
Måste läsa ut min bok tills ikväll för vi ska lämna in våran sista läslogg imorgon, gillar inte att läsa men boken jag läst heter "Rör vid mig" och den har faktiskt varit jätte bra.
Nu är det sista kvällen min älskling är här så ikväll ska vi mysa massor och bland annat kolla på Big Brother, undrar verkligen om de kommer bli lika kul nu när Gurkan åkte ut i går, jaja vi får se
Om två veckor är det final och då hoppas vi på att Simon vinner finalen!



23/5

Tjena!


A-vecka denna veckan och det är riktigt skönt! :)
Hade jätte mycket att  göra idag som till exempel datorkunskapsprov vilket gick sådär var lite svårt faktiskt..
Efter datorn hade vi kommunikation där vi redovisade vårt grupparbete, de kändes skönt att få de gjort och gick väll bra kan alltid hoppas på de bästa.
Sist hade jag danska och där hade vi en muntlig redovisning och jag tyckte själv att det gick dåligt MEN jag fick VG på de och jag blev riktigt chockad!

Sitter just nu i min älsklings famn och ska snart ut och fika hade vi tänkt sen blir det att läsa klart boken tills imorgon till svenskan!

Hörs sen! :*

Hiss & Diss



1. Bara två veckor kvar i skolan plus att man är ledig i nästa vecka och jag har inte mycket kvar att göra i skolan nu (Y) Känns riktigt skönt.

2. Att min pojkvän börjar bli bättre men att han ska stanna hos mig länge än helgen! Yay<3

3. Att mina betyg har höjts nu under vårterminen innan i höstas hade jag riktigt dåliga beyg och jag var riktigt dålig i skolan men nu har jag verkligen pluggat och legat i så nu har man bättre än innan och det är jag glad över och kommer att kämpa på eller försöka :D ;)


1. Att det åskade idag! Jag HATAR verkligen när det blixtrar ute och plus så ösregnade det ner idag också!
2. Jag kommer inte få en nya mobil denna gång heller, ville verkligen ha denna mobil! Behöver en ny verkligen så säg till ifall ni har någon att sälja? jag kan nämligen inte prata i min mobil kan bara smsa. hoppas att man får in den igen snart...
3. Dåliga filmer, hatar när man har läst om en film och den verkar jätte bra men sen när man ser på den somnar man nästan till den så tråkig den är.
Själv älskar jag komedi och skräckfilmer!

Åska! :(

Usch nu har de åskat här och de öser ner ute, jag är verkligen rädd när de åskar ute! :(
Hoppas de blir soligt väder ute imorgon så man kan ta på sig shortsen, är trött på de gråa vädret nu.

Lämnade in min bokanalys till engelskan imorse och fick svar på den nu och det blev ett G blev jätte glad över det eftersom jag tycker jag själv har svårt för engelska och engelska b som vi läser tycker jag är myycket svårare än engelska a! :(
Men hade tänkt köra en Hiss & Diss lista sen och har tänkt att jag ska göra de från och med nu varje söndag framöver!
Kommer blogga mer senare ikväll efter Big Brother hade jag tänkt för ikväll ska antagligen Crisitan eller Gurkan åka ut men man känner att de kommer bli Crisitan för Gurkan har jätte många där utanför huset som verkligen hejar på honom!
Vet faktiskt inte vilken jag hoppas ska åka ut ikväll? Vilka tycker ni?

Vs
Vem ska åka ut ur huset ikväll tycker ni? ;)


Godmorgon!

Godmorgon på er :)

Har precis käkat frukost och ska snart börja fixa mig igen...
Ska nämligen ut till Center Syd för att kolla på en avslutningsklänning, kollade precis i kalendern och jag slutar skolan om två veckor! bättre kan de inte bli än att ha ett långt sommarlov framför sig med massa roliga saker att hitta på.

Vad händer i sommar då?
kommer resa mycket tror jag inom både Sverige sen ska jag även till Malorca :)
Jag hoppas verkligen de kommer bli bra väder i sommar så man kan sola mycket, hade bra väder förra året och då blev jag jätte brun och de vill jag satsa på igen! :)

Men ska åka om en timme så nu måste jag leta fram kläder, skriver mer senare!

Och just det... min älskling fick stanna hemma hos mig<3

Solig dag!

Bra väder det har varit hela dagen, varmt och skönt ;)

Sitter just nu och bara tar de lugnt med min älskling och kollar lite på tv och planerar lite inför imorgon.
Det vi har kommit fram till är att vi ska åka till Gina Tricot ute på center syd för att kolla min klänningen finns där, kan alltid hoppas på det bästa att den finns där.
Sedan ska vi även kolla upp och se om han kan stanna hos mig tills på måndag eller på tisdag kanske, hoppas hoppas hoppas :D


Börjar bli lite trött men det är bara för att varje gång Simon vänt sig som inatt har jag vaknat bara för jag inte ska slå på hans nacke! Sedan lät han mig sova kanske två timmar extra imorse men sen blev de för varmt så då gick jag upp och käkade lite frukost, men sen så lat som jag är gick jag in och la mig på soffan en stund och somna nästan om igen (A)





Jag lever!

Hejhej!
Har tyvärr inte orkat blogga innan idag, har varit jätte seg och ville bara sova hela dagen.
Men som jag skrivit innan så har fortfarande min pojkvän problem med nacken så jag tar hand om han hela helgen och eftersom jag är så snäll så jag köpte en kladdkaka till honom som vi käkade en bit av innan idag, men har nästan precis ätit middag och min mamma bjöd på tacos idag mums!
Ikväll ska jag och min älskling bara ta de lugnt och hade tänkt vi ska se om vi har någon bra film hemma.

Just det!
Jorden skulle gå under idag men jag lever! :D
Trodde inte på de från början men vad jag har läst i tidningen innan idag sa han bara de tydligen för att tjäna pengar :S




Snäll är jag!



Dagen gick väldigt fort kan jag säga, läraren var sjuk på första lektionen så vi hade vår rektor som lärare hela dagen och det var bara eget arbete som gällde.
Men jobbade på bra känns de som, efter skolan blev det tåget hem ensam för min älskling valde att åka hem tidigare till mig imed att han fortfarande har ont i nacken.
Så i helgen får jag ta hand om den lilla sjuklingen! :)
Ikväll blir det att slappa myyycket, sen imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men ska kolla på en film imorgon hade vi tänkt men jag tror jag ska baka äppelpaj till Simon! :D

Skriver mer ikväll! :)

Mina två bebisar!:*

Fredag

Godmorgon :)

Sitter just nu och äter frukost, ska snart kolla tv också hade jag tänkt.
Behöver ju inte stressa eftersom skolan börjar halv två och egentligen behöver jag inte vara vaken just nu men kunde inte somna om  efter jag varit på toa men tur så smsa min älskling typ precis då och jag fick veta att han mår mycket bättre i nacken nu så det betyder att han ska hem till mig idag, men jag kommer ändå ta hand om han! :)

Just nu vet jag inte vad jag ska ha på mig idag för det är sol samtidigt lite grått ute så får se vad det blir.
Har som sagt bara två lektioner idag och jag hoppas att de lektionerna går snabbt, har eget arbete på arbetsmiljö och säkerhet men hoppas vi kan sluta tidigare om man blir klar med det!:)

Men skriver nog innan jag sticker till tåget :)

KramKram<3

Sova sova sova

Natti på er!<3

Big brother!

Kommer ett litet inlägg om Big Brother...


Sitter och kollar på Big Brother just nu, fattar inte varför en ny tjej kom in i programmet hon ska ju egentligen inte vara med för hon är bara där inne för att "jävlas" med de andra..
Blev glad över att Madde åkte ut i söndags, gillade inte henne så mycket!
Men om man inte räknar med hon som ska vara inne i huset en mindre tid är där bara en tjej kvar och de är Sara, gillade inte henne i början men de börjar bli bättre och jag tycker att Martin och Sara skulle passat jätte bra tillsammans! :)

Undra vem som åker ut nästa gång?
För just nu finns de ingen som jag vill se åka ut för de gänget som är kvar är ett grymt gäng!

Här har ni Big Brother låten som gjordes i år, tyckte den var dålig i början men nu så har jag den i huvudet ofta...

http://www.youtube.com/watch?v=agePHpuDFt0


:(

Hejhej !
Har precis ätit och duschat nu, sitter och pratar med Simon i telefonen han har välidgt ont i nacken!:(
Så vet inte riktigt hur de kommer bli i helgen! :(
Men har han jätte ont så kommer jag åka hem till honom och ta hand om honom gillar inte när han är skadad!:(
Hoppas han blir bättre snart!:(

Imorgon så börjar skolan halv två vilket betyder låååång sovmorgon! :) Skööönt! känns skönt att man inte har några läxor alls till imorgon så känns som de kommer bli en slappkväll!
Men ska gå iväg och se om de finns något på tv nu skriver kanske mer senare ikväll!

Kram!


Bli frisk nu gullesak! :(<3

19/5

Godmorgon på er ;)

Sitter just nu med JoJo i skolan för att hon håller på med ett arbete men hon är snart klar.
Efter detta ska vi ner till stan och käka lunch och shoppa lite.
Hoppas man hittar något fin fint!
Händer annars idag?
Utvecklinssamtal idag klockan fyra till halv fem hoppas de går bra vilket jag tror att det gör.
Sen hem och fixa lite små saker på rummet för att min älskling kommer hem till mig imorgon<3
Vill att de ska bli bra väder i helgen så man kan vara ute mycket.

Men skriver mer sen för vi ska snart sticka till bussen :*

 
Får bli en bild på mig och min älskling för jag saknar honom så otroligt mycket :(<3


Shopping imorgon



Pratade i telefon med JoJo innan och efter vi varit på skolan med henne ska vi iväg och kolla på min klänning sen blir det lite shopping också på H&M.
Kommer säkert bilder för jag har kameran med mig ;)
Men hoppas verkligen nu att den passar mig annars blir jag lite sur...
Ska testa  både i vit och rosa färg för att se om någon passar bättre.
Sitter just nu med laptopen och lyssnar på musik och bara tar de lugnt, ska snart sova tror jag.
Ska bara plugga lite kommunikation för har ett litet läxförhör imorgon...

Men skriver mer imorgon natti<3

Skolavslutning

Nu har jag äntligen gjort lite nytta när det gäller läxor!
Just nu sitter jag och älsklingen och pratar i telefon<3
Men ska försöka att komma på något att göra samtidigt så jag inte bara sitter och glor, men vad?
Snart skolavslutning, bara tre veckor kvar men har ju massa lediga dagar där imellan (Y)
Har inte bestämt vad för kläning jag ska ha på mig riktigt, ska ut nästa vecka och kolla tror jag tar med mig Joanna (A) Vi skulle egentligen shoppat denna veckan men jag hinner inte imorgon och sen på fredag är hon inte här.. :(
Men hoppas att vi kan göra de nästa vecka! :)
I år hoppas jag verkligen att vi kommer att sluta på förmiddagen för att förra året hade vi det från klockan tre till halv fem tror jag..
Gillades inte för de riktigt öste ner och man vill sluta en avslutning tidigt för det är massa som man känner som tar studenten mer tur så hann jag till en förra året (Y)

Gillade faktiskt denna mycket den finns även i vit, ska pröva den (Y)



Trodde de skulle vara sol...

Hejhej! :)

När jag vaknade imorse var de fin fint väder ut men nu senare på dagen började de blåsa upp och skulle inte förvåna mig om de började regna snart...

Har varit heldag i skolan idag och hade först på morgonen redovisningen som jag satt och skrev igår.
Den gick ganska bra, men sen när de var JoJos tur att redovisa så nös jag och jag fick en ond blick av JoJo.. :O tack (A)

Men annars har dagen gått väldigt snabbt vilket jag är mycket glad över, imorgon är det torsdag och då ska jag och JoJo åka till Lund lite tidigare för jag ska följa med henne på en sak.
Annars har jag bara två stycken lektioner imorgon och efter skolan så tror jag att jag har utvecklingssamtal men inte helt säkert...

Men skriver mer sen för nu måste jag fixa något att äta!

Vad klockan blev mycket...


Usch vad tiden har gått fort!:(
Snart blir det att sova igen ju men inte riktigt än måste fixa fram kläder till imorgon så jag slipper göra det på morgonen!
Har börjat med att ta fram kläder till dagen efter på kvällen för att slippa gå upp så tidigt för att stå att välja kläder , ibland glömmer jag de för jag är trött men då brukar allt gå snabbt på morgonen!

Men som sagt pluggade MT nu precis och gjorde klart allting som ska redovisas imorgon på lektionen, jag ska prata om känslor och hur de kan påveka våra tankar och beetende men men får se hur de går.
Imorgon har vi heldag i skolan börjar redan klockan kvart över nio till halv fyra, sist har vi idrott!
Men nu ska jag se vad jag kan hitta och ha på mig imorgon!
Kram <3
Gammal bild :)


Skola...

Sitter i skolan nu och de regnar fortfarande...
Käkade lunch med JoJo innan det blev lite kinamat mums ;)

Just nu sitter jag och pluggar lite svenska gör en uppgift som jag glömt lämna in.... ops
Men få väll fortsätta nu så skriver mer sen när jag kommer hem efter skolan och det blir buss hem idag för att alla tågen strular och de e förseningar.


Kram<3


Regn!

Godmorgon på er :)

Har precis fixat klart mig och ska snart möta JoJo på stationen sen bär det av till skolan men börjar egentligen klockan ett men lova henne att följa med henne för hon ska göra ett prov.
Sen har jag själv bara två lektioner idag så kommer sluta vid fyra kanske tidigare!

Svenskan håller vi på med ett grupparbete och på engelskan ska man skriva om sin bok.
Har ganska mycket att göra känns de som så blir mycket plugg idag när man kommer hem (N)
Ikväll är det även Desperate Housewives klockan 21:00 missa inte de!:)

Shit vad de regnar ute,  när jag vaknade vid sex imorse så regna de och jag tänkte att de skulle sluta tills jag skulle gå upp men de riktigt öser ner!:( usch jag hatar regn! :( Man blir så deppig av de när man vet att man måste ut i de, men de kan ändå vara mysigt att vara inne en kväll när regnar ;)


Men skriver mer sen för nu ska jag packa ner alla böcker!
Hörs :*



Dåligt!

Tja!

Dåligt av mig att inte ha kunnat skriva något men har inte haft tid tyvärr...
När jag kom hem fixade jag lite saker med mitt rum, åt middag och Duschade!
Sedan har jag även pluggat lite och eftersom betygen snart sätts så lär de behövas att pluggas!
Men just nu sitter jag med min laptop och lyssnar på lite musik och känner mig ganska trött, får väll snart sova tror jag...

Hatar att sova tidigt! :(

Idag har vi knappt gjort något i skolan för lärare var sjuka.
Känns nästan som om vi bara har haft en seriös lektion idag....:S

Vad händer denna vecka? Jo jag ska försöka att komma ut och shoppa med JoJo
plus utvecklingssamtal! brukar alltid vara lite nervös inför samtalen men känner mig rätt lugn denna gång :) kanske varit en duktig flicka? ;)

Får se om de blir något inlägg innan jag går och lägger mig men nu ska jag kolla vidare på datorn och se om de finns något kul!



Måndag måndag måndag...

Godmorgon!
Just nu sitter jag och sminkar mig och ska snart platta mitt hår.
Vaknade ungefär kvart över nio och åt frukost, idag blir det skolan som vanligt varför kan man inte vara ledig på måndagar också?
Har dessutom eftermiddag så slutar vid fem idag tror jag.
Efter skolan skulle jag och JoJo till Centan för att handla men vi tar de senare i veckan för annars blir de försent och de ser ut till att bli dåligt väder när som....
Idag på kommunikationen har min grupp redovisning om hur man blir en god kommunikatör. får se hur de går ;)

Men nu ska jag fortsätta att platta håret sen så får jag packa ner allt i väska och cykla ner till Stationen!

Hörs sen :*


Dags att sova nu!

Nu är det dags att sova!
Ändå lite skönt att man har sovmorgon hela veckan! :)
Imorgon blir det shopping med JoJo efter skolan! kommer bilder jag lovar ;)
Men när jag pratar om shopping hade jag tänkt lägga upp bild på de jag köpte i tors och fredags förra veckan! :)

Sov gott! natti<3


Riktigt sköna ;)
Haha min älskling valde dom och jag visste inte min egen storlek men de kunde tydligen han O_o satt perfa! :D

Dålig Match! :(

Hej ;)

Sitter och pratar lite i telefon med min älskling som jag tyvärr fick åka hem från idag! :(
Hoppas det går snabbt till nästa helg<3
Fick en lapp idag av hans mamma om massa saker som händer på sommarlover, olala kan jag säga för jag kommer ha fullt upp! men har även bestämt med JoJo att jag ska sova hemma hos henne!:) Kommer bli skoooj :D
Trodde verkligen att jag skulle bli frisk igår för jag mådde hur bra som helst på kvällen igår men idag efter middagen blev allt bara skit igen!
Hade sjukt ont i magen och jag kände min huvudvärk men jag vill verkligen inte bli sjuk! :(
Tur så kom min älskling på massa saker vi kunde göra så jag inte tänkte på de så mycket tack bästa<3
Just jag kollade på matchen innan Finland vann med 6 - 1 :( men men de blev silver!
Imorgon hade jag tänkt lägga upp bilder från i fredags när JoJo var hemma hos Simon med mig :)
Kommer bli sjukast bilder men man måste bjuda på sig ;)

Men här kommer en bild från idag som jag och min älskling tog! :)

Love u :)<3

Finland - Sverige!

Just nu sitter jag och kollar på matchen mellan Finland - Sverige men det står 1-1 nu måste vi jobba ! :D
Skriver mer sen och de ska bli guld! :O<3


Söndag

Morgon ;)

Filmen igår var riktigt bra kan jag lova, den är värd att se!
Jag hoppas verkligen att det kommer ut en till film, efter filmen åkte vi hem och kollade lite på melodifestivalen och det var riktigt bra att Sverige kom 3:a :D
det är inte ofta Sverige kommer så högt.
Kan bra hoppas på att Sverige vinner finalen i ishockey då blir de en bra helg!! :)
Idag ska jag och Simon bara ta de lugnt och ikväll åker jag hem och då ska jag fortsätta med en powerpoint......
Ikväll är det även Big Brother missa inte! :)
Alla är nominerade utom Martin (A) Men hoppas nu madde åker ut!

Men skriver mer sen ska gå och fixa mig nu :*
 Big Brother Martin som ska vinna ;)

Tonight

Sitter just nu och pluggar lite extra vilket inte hade behövts... -.-
Men sitter även och lyssnar på en låt som heter Tonight med Ne Yo och Pitbull! :) Riktigt bra :)
Här har ni den ifall ni känner för att lyssna på den
http://www.youtube.com/watch?v=3_ygWTM_mCQ 
När Simon har duschat klart tror jag att vi ska laga mat men är inte säker ska göra makaroner och någon köttbit. 
Sen ska vi ut innan vi ska på bio för att käka lite glass.
Skriver sen hur jag tycker den var, men hoppas verkligen att den är värd att se.

Hörs ikväll! :*<3
 


Lite låtar...

Medans jag väntar på Simon kan jag passa på och dela med mig av några låtar som jag kan lyssna om om på :)

Daniel adams-ray - Lilla Lady
http://www.youtube.com/watch?v=cWs493FwXgE

Lil Wayne - Drop the world
http://www.youtube.com/watch?v=ErCAOMi5EGM

Jennifer Lopez och Pitbull - on the floor 
http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A

Bruno Mars - Lazy song
http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat 
http://www.youtube.com/watch?v=sS76eS34Y0c

Finns säkert många fler men här har ni några låtar (Y)  

Får bli en liten bild på Lil wayne :)


Godmorgon

Godmorgon! :)

Vaknade vid 12:30 och åt nyss frukost och sitter och kollar på tv nu.
Väntar på att min älskling ska komma hem från sitt jobb, ikväll ska vi fira våran 22 månaders dag genom att åka och kolla på bio nere på Entré :)
Mår faktiskt inte helt okej idag, mådde jätte illa imorse och sedan har jag haft huvudvärk sen jag vaknade men hoppas att jag kan hålla mig frisk och att min huvuvärk snart går över.
Måste snart gå och fixa mig tror jag, kan ju inte springa runt i pyjamas när Simon kommer hem :D

Hörs sen ;)

Ska se to fast to furious 5 ikväll ;)

Freeedag :D

Tja! :D
Kan inte mer än säga att de har varit en sjukt rolig fredag!
Jojo åkte med mig hem till min älskling, sedan när vi var hemma hos honom kollade vi på ishockeyn och Sverige vann med 5-2!  FINAL! :D
Blev ven lite shopping idag innan vi träffade Simon :)
Köpte ett par gröna skor sen ett spel som heter älskling ganska grymt faktiskt.
Både jag, Simon och JoJo hade skit kul när vi ställde lite privata frågor! :D
Haha men nu ska jag gå och mysa med min älskling får se om jag skriver mer ikväll annars hörs vi imorgon :)<3


Haha en gammal bild på JoJo och Simon :D<3


22 månader med älskling:)<3

Mitt andra inlägg för idag är att jag och min underbara pojkvän har varit tillsammans i 22 månader idag!:)
Tiden har gått riktigt fort kan jag säga.
Men jag älskar honom mer och mer för varje dag som går<3
Jag hade verkligen inte kunnat tänka mig att leva utan honom, han betyder så mycket för mig och han är enda jag haft ett riktigt långt förhållade med och jag trivs super bra med Simon:)
Ingen kommer någonsin ta hans plats i mitt hjärta kan jag lova!:)<3

Jag älskar dig nu och föralltid Simon!:$<33
12/-09!<33

Vår absolut första bild tillsammans!<3
Simon (L) Emelie

En underbar dag!

Tja! :)

kan börjar med att säga att det har varit en sjukt rolig dag i skolan även om vi hade nationella i engelska! Men de gick bra känns de som.
Hade riktigt kul på rasten med Joanna, haha tror inte jag skrattat såhär mycket som jag gjorde idag! :)
Imorgon så ska vi gå ut i våra grupper och prata med olika chefer eller personal om deras säkerhet i butiken kommer bli skojigt det med.
Har kamera med mig så kommer bli många foton! :)
Sen efter detta så ska jag och Joanna till Malmö, ska hämta bio biljetter till mig och Simon eftersom vi ska fira vår 22 månaders dag på lördag! :) Wii :)
Men kommer bli en bra dag imorgon, hoppas du är taggad Jojo?:O
Idag efter skolan käkade vi lunch sen stack jag till Malmö för att träffa min älskling! :)
Hade riktigt kul med honom idag, tack för en bra dag älskling<3
Vi åkte faktiskt till Entré och shoppade lite jag köpte bara 2 BH:ar en turkos och en baby rosa! like like like!:)

Känns skönt med fredag imorgon ;)
Nu kommer lite bilder från en underbar dag! :D




Sova?


Usch jag kommer verkligen att somna direkt när jag går och lägger mig men ska inte riktigt sova än.
Pratar lite i telefon med min älskling innan jag ska sova!:)
Men skriver mer imorgonkväll när jag kommit hem!

Natti<3

Snabb dag & Ishockey!:)

Tja!
Blir inte så mycket skrivande för min del idag!:)
Kollar nämligen på ishockey som spelas mellan Sverige-Tyskland! Nu måste Sverige verkligen vinna.
Men har haft en ball dag idag och JoJo var helt flummig på idrotten! (Älskar ditt skratt!) :D
De dåliga med idrotten var att hon spottade vatten i mitt öga... -.- (A)
Haha nej men imorgon efter skolan bär det av hem till min älskling!:) Längtar (A) Har nämligen varit tillsammans med honom i 22 månader imorgon!:) snart två år!
Helt sjukt vad tiden går fort när man har kul! Men jag älskar han mer och mer för varje dag som går!:) <3
Men nu ska jag kolla klart på ishockey, skriver nog ett inlägg efter de tror jag :)


JoJo & Emelie :D <3

Hiss & Diss

Hade tänkt göra min först hiss och diss lista ;)


1. Solen
Det är riktigt skönt att solen kom tillbaka igen, jag är verkligen trött på regn och blåst.
Hoppas att de håller i sig ett tag till.

2. Snart sommarlov! Love It! :D har snart ett långt sommarlov framför dig och jag ska bara hitta på massa roliga saker med kompisar och pojkvännen min<3

3. Tredje och sista saken jag hissar är Ed Hardy märket, det är ett jätte snyggt märke älskar verkligen det! :D



1. Att jag blir trött efter skolan och tidigt på kvällen! Jag är en nattmänniska :O vill verkligen vara uppe länge på kvällen och sova länge på morgonen men åh nej! :O ibland kan de till och med hända att jag somnar när jag lägger mig i sängen vid typ klockan sex! :O Måste ändra på de!

2. SJUKT mycket läxor!:( JENSEN gillar att ge oss läxor kan jag säga...
Man har ju aldrig en ledig stund utan man ska behöva plugga plugga plugga...

3.Sista dissen får bli otrohet!  Jag hatar otrohet jag tycker nästan det är de värsta som finns...
Själv hade jag aldrig kunnat vara otrogen jag lovar.
Gillar du inte personen som du är tillsammans med gör slut med personen istället för att vara extra taskig och vara otrogen för jag lovar de svider mer än vad man tror, har själv varit med om de...


Älskar den! :O Vill ha linnet<3

Var trogen mot den du älskar! :O


Härligt väder!

Tjena! :D

Har inte haft tid till att skriva idag för jag har varit ute hela dagen i de fina vädret.
Först blev de ju såklart skolan då man började klockan 08:15-10:30 (Y)
käkade lunch med Caroline efter de och sedan gick jag till skolan igen för att vänta på JoJo, sen åkte vi till Malmö för att göra lite saker och sen till kävlinge för att göra fler saker men tänker inte skriva de här för det är lite för privat, louise följde även med oss dit och jag tycket allt verka gå bra ju ;)
Så nu sitter jag här och är lite trött och ska snart gå och duscha.

Annars får ni inte glömma att kolla på Desperate Housewives för de ska inte jag göra! ;)



Natti


Matchen blev 3-2 till Kanada:( Bläääää....
Men nu ska jag ska jag krypa ner i sängen och sova, upp tidigt imorgon tyvärr :(

Natti<3

Bilder sen helgen! :D

Passar på att lägga upp lite bilder från helgen under pausen i matchen :)

Mina två älsklingar! :*<3

Sommarlov nu tack :/

Tja! :D


Sitter just nu och snackar med min älskling i telefonen<3
Hade tänkt att kolla på Matchen Sverige-Kanda ikväll, jag hoppas verkligen Sverige vinner ikväll igen!
Fick veta i skolan att jag bara har en lektion imorgon vilket är nice för de behövs tycker jag, jag vet om att vi har precis haft påsklov men man blir bombade med läxor direkt!
Men har bara svenska imorgon sen vet jag bara att jag ska iväg med JoJo och Louise på en sak!
Får se vad som händer efter de, men kan bara hoppas på att de fortfarande är lika fint väder så man kan sola lite till.
När jag satt och solade innan så tänkte jag på sommaren, guuud så mycket jag längtar till sommaren, har en massa att göra (A)

Bara 4 veckor kvar i skolan! :D


Hahaha JoJo kommer du ihåg sommaren 2009 :D old pic! :)<3

Underbart!

Tja! :D
Jag hoppas ni är ut i de fina vädret och solar!:D
Kom precis hem från Malmö med Joanna och sitter just nu och solar på balkongen!
Hoppas jag får lite färg redan nu! :)
Hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen också men de gör jag senare :D


Måndag!

Morgon ;)

Sitter i skolan nu och har datorkunskap så passar på att göra ett inlägg.
Slutar tolv idag vilket är riktigt skönt!
Efter skolan ska jag och Joanna till Malmö och göra lite saker, JoJo tycker de är kunligt eller hur ;)
Sedan ska jag följa med henne tillbaka till skolan igen (Y)
Ikväll blir det Sverige-Kanada i ishockey! det får man inte missa!


Söndag

Hej!
Tyvärr så är de söndag vilket betyder skola imorgon, men de har varit en skön helg med mycket mys och sedan bara slappat (Y)
Ikväll åker min älskling hem vilket är sjukt tråkigt för då blir allt så tyst och tråkigt.
Har lite saker jag måste göra ikväll som jag ska skicka in till skolan,brukar inte plugga på söndagar men måste göra denna uppgift känns de som.
Så just nu har vi precis kollat klart på "Big momma" och bestämde oss för vi ska käka pizza ikväll.
Målade precis mina naglar till baby rosa färg som jag fått från en tidning, den funkade ganska okej men man fick ta ganska mycket för att de skulle synas.

Skriver sen ;)

Sommaren...

Hey hey ;)

Hemma nu och nu ska vi bara ta de lugnt! :)
Hoppas de blir lika fint väder som de var idag, eftersom de var så fint väder avsluta jag och älsklingen dagen med en glass, MUMS!

Vi har även börjat planera vad som händer i sommar och har kommit på en hel del:)
Vi hade tänkt eftersom jag ska följa med han och hans familj till Mallorca och sedan ska han med min familj till en grottby, så kände vi att vi ville göra något helt ensamma, så vi bestämde oss för att campa någonstans, vi hade tänkt göra de förra året men när vi ringde runt till olika ställen behövde man vara 18 på alla ställen, bara för en liten camping, men jaja -.-
Men vi hade tänkt oss något mysigt och han blir 18 till sommaren så då kommer de inte vara några problem;)
Hoppas de blir av för de hade varit super mysigt att göra något sådant tillsammans<3


Får gärna finnas en strand och hav ;)

Soool

Tja!

Klockan är två och jag har nästan precis gått upp.
Vaknade först klockan 09:00 för min älskling inte kunde sova sen så somna jag om vid halv 10 sen vakna jag igen vid 11:00 mycket skönt!
Igår var de sjukt nice och mysigt att kolla på film med min älskling<3 Min bror var även här men han stack hem vid 23:00 tiden.
Nu ska jag gå och hitta på något med min älskling men kanske skriver ikväll får se ska nämligen iväg och hälsa på min farmor och även grilla! MUMS! :)



Gammal bild från typ 2008 ;)

Äntligen fredag!

Kan inte mer än säga att de är riktigt skönt med helg nu!
Började skolan klockan 9:00 för att ha nationella prov som vara i 1 timme och 40 minuter, efter de så började halv två igen men innan de så blev de stan med Caroline och plus lunch, det blev lite smink och ett par nya fin fina skor (tycker jag)
Men min lilla älskling kom och hämtade mig i lund sen nu har vi precis varit och handlat lite gott inför kvällen, ska bli filmmys<3
Innan allt de så har jag bestämt att jag ska se Sverige-Frankrike i ishockey, var lite osäker om jag skulle se den först men orkar inte göra något speciellt ikväll för jag är helt trött efter denna dag!
Men nu ska jag gå och kolla lite tv innan matchen börjar (Y)


Skorna jag köpte (A)

Längtar till helgen!


TRÖTT!
Varit en bra dag med min älskling :) hade jätte mysigt och nu längtar jag massor tills imorgon när han kommer hem till mig och stannar här hemma hos mig hela helgen!:)<3
Sitter och tittar på tv nu och ska snart sova, har nationella prov imorgon i engelska vilket jag inte gillar för jag är inte så bra på engelska men har klarat det alla andra gånger så jag hoppas jag klara mig imorgon också!
Det dåligaste är att vi inte kommer få sluta efter nationella så vi kommer börja våra rikitga lektioner halv två till kvart över fyra.
Men ska ska bli skönt att få helg efter allt de, denna veckan har varit ganska jobbig, jag och Simon har bestämt oss för att ha en lugn helg och bara slappa, mysa och kolla på film<3

Men ska kolla vidare nu...

Natti<3



Snart fredag!

Tja!

Snart fredag! :D

Trodde veckan skulle gå sakta men den har gått riktigt fort, vilket vi gillar.
Sitter just nu och har fritt arbete i skolan, där vi slipper att göra så mycket hemma sen men denna dag är så för att alla andra är i Danmark men våran klass ska till Danmark i Juni istället.
Slutar om 30 minuter sen bär de av hem till min underbara älskling!<3 Längtar riktigt mycket<3
Sitter med Joanna och har de riktigt ballt! Dansar och skrattar! :D

Men nu ska jag forsätta med allt jobb.
Skriver sen när jag kommit hem från min älskling <3

 


Emelie är glad :D

Lyckad dag/kväll med JoJo i Malmö!:D<3
Följde med henne på några ställen först sen åkte vi till McDonald och käkade! Längesen man åt där!:O
Sen efter allt detta så stack vi till HIPP i Malmö för vi skulle kolla en teater med klassen...
Själv tyckte jag att den var ganska dålig, för när jag vill se en teater ska de helst vara skratt med annars gillar jag inte att bara sitta helt stilla, tur så hade man JoJo bredvid sig så man kunde prata lite samtidigt (A)

Men nu när jag kom hem kollade jag på Ishockey! annars har jag bara tagit de lugnt för jag e trött men glad ändå på något sätt men tror de beror på att jag ska till min älskling imorgon!:D Wii får se vad vi hittar på! :)

Just det!
Påväg till tåget i Malmö fick JoJo för sig att hoppa upp på min rygg vilken inte gick så bra, hon trillar av och drar ner mig på marken så vi ligger kvar lite och skrattar sen reser vi oss och går helt normalt till tåget men sen lyckades hon komma upp på min rygg ;) haha :D ball dag :D måste göras om tycker jag! :D


Sorry för bilden men bjuder ;)

Plugg..

tja! 

Är ganska trött idag, känns som om jag har sovit jätte lite inatt.
Men sitter i skolan och har engelska nu men har inte så mycket att göra just nu, har precis läst i min bok.
Ska snart ha min lunch sedan efter de har vi idrott hoppas att de blir något roligt så man blir pigg.
Men tyvärr så kommer jag inte hem direkt idag utan måste gå på teater med klassen.
Så är hemma någon gång efter nio, turen är att alla klasser utom min klass ska till Danmark imorgon så vi börjar senare och en mycket kortare dag dessutom och jag hoppas verkligen att min älskling kan komma hem till mig imorgon! Saknar honom massor:(<3

Men får väll fortsätta att läsa nu...


En bra kväll med Desperate Housewives

Hinner ett inlägg till innan jag ska sova..

Nu under kvällen har jag pluggat lite som till exempel MT, arbetsmiljö och säkehet och lite svenska.
Klockan 21:00 började Desperate Housewives vilket jag måste kolla på eftersom jag är lite beronde av de programmet har kollat på varje avsnitt av denna säsong.
Så har precis börjat fatta allt igen som händer i serien. (Y)


Ikväll ska jag iallafall lägga ifrån mig mobilen på golvet hade jag tänkt för igår natt gjorde jag en pinsam sak!
Jag skickade ett sms i sömnen till min pojkvän där jag skrev att han var en sötunge och att jag älskade youtube? blev skit generad när jag hittade smset i "skickat"  så nu kommer jag få höra de ett långt tag framöver!
Hoppas han glömmer de snabbt ;)
Känner inte mig lika trött nu längre men måste ändå tyvärr sova snart för annars kommer jag inte orka med en hel dag i skolan imorgon, för imorgon börjar vi 09:00 sedan blir de malmö direkt efter skolan med Joanna sen så ska man träffa resten av klassen igen för att vi måste gå på en teater med läraren för de ingår i vår svenska kurs men de positiva är att vi blir lediga från en svenska kurs senare! ;P 
Men nu ska jag gå och packa ner saker tills imorgon! :)

Natti<3


Tisdag och trött som bara den...

Började skolan idag 12:55 till 15:00 :)
Är riktigt trött idag och orkar inte plugga alls men jag måste antar jag.
Vakande klockan sju idag även om jag skulle vaknat halv elva men var lite orolig över min pojkvän av en anledning men behöver inte gå in på de här, men jag gick inte upp klockan sju utan jag låg vaken i sängen från klockan sju till klockan tio sedan gick jag upp och åt frukost vilket jag inte brukar göra för jag är nästan aldrig hungrig på morgonen.
Så nu sitter jag här och pratar i telefon med min älskling och är helt slut kan man nästan säga.
Men måste väll plugga lite nu så jag inte har så mycket att göra sedan men tror jag skriver mer sen om jag är vaken och om jag orkar såklart ;)



Blir en bild på min älskling och mig för att jag älskar han mest och för att de var han som gjorde mig rädd imorse!:$<3
Vår första bild tillsammans <3

Lite om mig..

Jag har  bara skrivit massa snabba saker som händer under dagarna så nu har jag inget att göra så passar på att skriva några punkter om mig själv, vad jag gillar och ogillar :)

  • Bor i en lägenhet i Kävlinge
  • Har en katt som heter Tindra som jag fick när jag blev 17 år
  • Jag går på JENSEN gymnasium år två handelsprogrammet
  • Jag gillar att träffa mina vänner och vara med min underbara pojkvän<3
  • Jag och Simon har snart varit tillsammans i 2 år trivis super bra med honom :$<3
  • Olika sporter jag gillar är fotboll, ishockey och dans har själv spelat fotboll och gått på dans
  • Jag gillar inte otrohet
  • Hatar djurplågeri
  • Mina favorit färger är baby blå, baby rosa, turkos och gult!
  • När jag blir vuxen ska jag flytta till Malmö
  • Älskar shopping
  • Är alltid glad och försöker vara positiv men jag kan även vara jätte envis.
Finns säkert mer att skriva om men jag kan inte komma på just nu men nu har ni fått veta lite mer.
Så allt detta får räcka för denna gång ;)
Jag förra året ;)

Måndag...

Tjaa

Eftermiddagsvecka nu i skolan vilket jag inte gillar, det är mycket bättre med förmiddgar.
Hade två lektioner idag bara eftesom jag var ledig från kommunikationen och sedan var läraren borta från den sista lektionen så vi slapp den med, så började vid halv tolv till klockan två idag! (Y)
Nu har jag lite saker som ska fixas sedan ska jag kolla lite tv.
Men skriver mer sen när jag fixat allt!

<3

Hemma :(

Då var man hemma från sin älskling vilket suger!:( Ville stanna längre hos honom<3
Men som jag skrev innan så var vi och kollade på Alex idag som Simon känner när han uppträdde jag hade tänkt lägga upp lite bilder från de snart.

Tänkte att de skulle vara smidigt att ta sig hem idag men ALLA tågen var sena och det var p.g.a av ström fel -.-
Så fick vänta längre sen stannade vi upp lite utanför Åkarp så de tog lite längre tid igen.
Skulle vara hemma klockan 21:05 men var framme i Kävlinge 21:30, de blev in i duschen snabbt och nu ska jag fixa de sista som skulle lämnats in i datorkunskapen i fre men har inte varit hemma på hela helgen så har inte kunnat (Y) (A)
Men nu kommer de lite bilder från idag! :)




Lyckad helg!

Tja!

Ska bli ett snabbt inlägg bara för att jag är hemma hos min älskling<3
Men kan säga att de har varit en lyckad helg med en lyckad valborg.
Idag har jag och Simon varit och kollat på när hans kompis Alex uppträdde i Malmö på storgtorget, hade tänkt lägga in bilder från de senare och kanske lite bilder från valborg.
Annars har de bara varit en lugn dag idag eftersom vi inte sovit så mycket inatt så vi ska fortsätta vila nu så skriver jag senare och laddar upp lite bilder ;)


RSS 2.0