Sova tidigt?

Tröööööött!
Usch har varit igång hela dagen och känner mig jätte trött och vill bara lägga mig ner och sova.
Böjade dagen som vanligt med att kolla på Top Model, vilket jag blev besviken på för Bre kom trea och Nik kom på andra plats och såklart så vann Nicole  och jag tyckte att hon inte skulle ha varit med från första början för jag störde mig på henne redan från dag ett.
Finalen stod ju mellan Nik och Nicole och där tyckte jag att Nik var värd att vinna!
Men men de är gammla avsnitt och jag tror faktiskt att jag ska börja kolla på Top Model ifall om de kommer fler avsnitt för de var kul att titta på och då har man alltid något att göra på morgonen!

Annars idag har de bara varit små fix på rummet inför helgen och jag kollat på filmen "The Box" som jag redan har sett kanske tre gånger men jag tycker den är så sjukt bra så jag kan kolla på den en gång till tror jag!
Ikväll kanske jag ska gå och lägga mig lite tidigare än vad jag brukar för ibland kan de vara skänt att sova tidigt även om de är lov men vi får se hur de bliiiiir! :)
Men imorgon kommer älskling hit och de längtar vi till! :)<3



En film värd att se!
Riiiiiktigt bra :)

Fix!

Heej på er :)
Tänker inte gå in på varför jag inte bloggade igår men mådde mest skit hela dagen.
Men idag är jag på bra humör :)
Sitter just nu och lyssnar på NRJ för att mina timmar på spotify är slut men NRJ spelar musik som jag brukar lyssna på!
Jag ska snart börja fixa små saker i mitt rum som byta överkast på sängen och såna saker.
På lördag konfirmeras min lillasyster sig och då kommer här hit många gäster och plus så kommer min älskling hit imorgon så de blir mysmys!
Oh just de nästa vecka ska jag ut och köpa hans present dessutom! :D
Har sparat jätte mycket så han kommer få sig en dyr present!

Nu måste jag tyvärr börja så jag får skriva mera senare idag när jag är klar med allt! :)


Kram! =)








AHHHHHHHH

Orkar inte blogga idag p.g.a en massa saker så vi hörs imorgon!

Godnatt!<3

Pratar i telefon med min underbara älskling just nu och bara ligger och småpratar och har kul! :)
Vet inte riktigt om jag kommer åka hem till honom på torsdag eller om han kommer till mig på fredag.
I helgen ska ju min lillasyster konfirmeras så jag måste hitta en present till henne också men ska säkert bli bra, annars i helgen så kommer min älskling att åka upp till Göteborg för att kolla på Metallica med sin bror och några andra och då ska ju ut och kolla på hans present.
Han kommer ju hem sen på måndagen igen då han fyller år.
Så på måndag måste jag vara hemma hos honom, men han ville ha sin present på lördagen när han skulle ha feeest! :D
I nu tre veckor fram kommer jag ha saker att göra nästan varje dag och de gillar vi för de inte roligt att sitta och ha tråkigt på ett sommarlov? som till och med kan vara de sista sommarlovet jag har? :(
Jaja imorgon ska jag sola igen om de blir perfekt väder som de var idag och få ännu mer färg men ska inte bli röööd som jag just nu är på min rygg och på mina armar!:(
Får se hur de går med att sova ikväll så jag hoppas inte de kommer svida!:(

Men annars har inte jag mer för idag så sov gott ;)


Soooola! :D

Hej på er glada läsare! :D

Nu har jag precis vilat en stund på soffan de behövde jag för jag var tvungen till att gå upp lite tidigare idag med min mamma!
Hon skulle nämligen ner till banken så jag var tvungen att följa med.
Sedan gick vi hem och då satt vi ute en liten stund och pratade sedan cykla jag till mormor för att sola i deras trädgård, kände mig lite ensam så jag ringde till JoJo som kom hem till min mormor och la sig för att sola med mig!:)
Blev sen en massa fix sen gick vi tillsammans ner i byn för hon skulle till bibloteket och sedan in på konsum för att handla SOLO!
Ja jag är på jätte bra humör bland annat för att jag har fått mycket färg men känns nästan lite för mycket för jag är röd på ryggen som en kräfta :O
Så just nu när jag ska ligga ner så svider de som bara den på min rygg, inte okeej!
Men som sagt så blir de sånt väder som de var idag kommer jag fortsätta min solning imorgon!
Så vi hoppas på ett riktigt bra väder imorgon! :D

Ha de bra så hörs vi ikväll! :*


Sommarkväll!

Gud så mycket jag älskar sommarkvällar, de är verkligen något som är lite speciellt med dom!
Oftast när de är mörkt och de börjar bli sent blir de oftast kallt men ikväll var de varmt ute och ett perfekt väder för att vara ute!
Japp japp JoJo kom hem till mig vid kanske halv tio sen har var vi här kanske till kvart i elva eller något, vi bara snackade om en massa saker, vissa saker var bra och andra väldigt chokande? ;)
Men de var skönt att bara sitta ute ikväll!
Annars idag kollade på filmen "I taket lyser stjärnorna" som jag redan sett några gånger men tycker fortfarande den är lika bra!
Imorgon ska jag och min mamma ner till banken för hon skulle fixa något men jag sa att jag behövde vara hemma innan 11:10 för då ska jag se på Top Model 5 och den jag inte gillade alls åkte faktiskt ut idag snacka om att jag blev glad haha ;)
Men jag råka kolla på lite av ett avsnitt idag som ska komma om två dagar egentligen så jag tror att Kim kommer åka ut imorgon, men de gör inget för jag hejar på Jayla! :D

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och somna till de så vi hörs imorgon natti! :)


JoJo<3


Två bilder från idag!
Kommer säkert fler sen men nu vill jag kolla på tv! :)


Jobbig start på en måndag!

Godmorgon!

Idag kommer jag inte alls vara på bra humör, mest kommer jag vara sjukt trött.
Vaknade redan klockan sju imorse för de har börjat att fixa gatan utanför mitt fönster där står massa maskiner och allt utanför och där är en riktigt jobbig trafik.
Med de ljudet utanför fönstret kan man ju inte sova? Men jag gick inte upp klockan sju utan försökte somna om men jag vaknade till och från...

Annars idag händer de väll inte så mycket tror jag, jag har i alla fall inget att göra idag och de känns som jag är ledig hela veckan fram till torsdag!

Men vi hörs senare idag för nu blir de lite frukost! ;)


Eminem...

Jag älskar verkligen Eminems låtar, han har gjort så många bra låtar som jag kan lyssna på om och om igen på.
Han har ju bland annat gjort låten "Love the way you lie" med Rihanna som verkligen blev en hit men nu har Eminem släppt ett nytt album som heter "Bad Meets Evil" jag är inte helt säker på att albumet heter så men jag tror de är de riktiga namnet, jag har redan hittat två låtar från de albumet som jag redan har börjat lyssna på och fastnat för.
De två låtarna heter "Fast Lane" och "Lighters" och "Lighters" sjunger han faktiskt tillsammans med Brun Mars.
Jag trodde verkligen inte de skulle göra en låt tillsammans för de har olika stilar tycker jag.
Men efter att lyssnat på låten gillar jag den starkt.
Låten "Fast Lane" hörde jag för första gången förra veckan och jag fastnade för den direkt.
Men Eminem har gjort många bra låtar sen han började att rappa.
Jag hade gärnat velat åka och kolla på honom live för de hade varit en riktigt nice och kul att få se honom.
När jag hörde Eminem när jag var lite mindre så tyckte jag att han inte var något alls bra att lyssna på och jag hatade verkligen honom men nu tycker jag att han är så jäkla bra så de inte är sant!
Jag hoppas på att han kommer släppa jätta många nya låtar senare i framtiden!
Eminem har även gjort en film som heter "8 Mile" som var värd att se.
Den ska utspela sig om hans liv om jag minns de rätt men jag hoppas ni kommer att se den för ni kommer inte att bli besvikna!


Eminem!


Filmen!





Hemma!

Hej på er!
Vilken helg det har varit!
Midsommaren var helt perfekt och jag hade jätte kul.
Vaknde av att Simons mamma kom in och väckte oss för vi skulle göra oss klara så vi kunde åka iväg till Sibbarp, för vi hade inte ställt några av våra klockor så vi vaknade då vid halv tolv tiden.
Påvägen till Sibbarp stannade vi till i Limhamn för att käka lite mjukglass och jag valde en glass med chokladdopp och den var riktigt god!
Efter de gick vi på marknaden med hans föräldrar där jag hittade några fina små saker som man kanske köper sen när man kommer upp till Hörby marknad, jag såg jätte många från Kävlinge på marknaden i Sibbarp idag och jag trodde verkligen inte så många från Kävlinge skulle vara de för jag trodde inte den marknaden var "känd" för själv visste jag inte om att den fanns! (A)
Men ja efter marknaden så åkte vi hem till Elias och käkade middag med hans familj och hans mamma gjorde riktigt god mat!
Stannde kvar hemma hos dom ett tag och jag låg i Elias säng och spelade Fifa och skate spel med honom, riktigt kul och ballt var de haha! :)
Sen var de bara att åka hem till Simon och stanna kanske i två timmar sen åkte jag hem och nu sitter jag här och har lite tråkigt men hade tänkt kolla på filmen "I taket lyser stjärnorna" jag älskar verkligen den filmen och för att vara en svensk film så är den bra annars brukar jag inte gilla svenska filmer!! :)

Men hörs snart igen! :)


Riktigt trött!

Hoppas alla hade en bra midsommar för de hade verklligen jag.
De blev mycket skratt och alla var på bra humör, men de blev lite för sent kanske? :)
Jag och Simon gick och la oss mellan 03:00 - 03:30 kanske och jag vaknar lätt så jag vaknade klockan 09:00 idag av att Simon hade gått upp.
Ingen av oss orkar göra något idag så har bara tagit de lugnt, ikväll så ska vi mysa massor och vi kommer säkert somna tidig.
Imorgon så kommer vi nog följa med hans föräldrar till Sibbarps marknad men vi får se om de bli av men vi får se!:)
Just de vi skulle ju ut till en stuga med men jag och Simon följde aldrig med för de som skulle med skulle åka den tiden som gästerna kom hit här så vi ska ta de senare i sommar istället hade vi tänkt!

Men vi hörs senare eller imorgon för jag orkar inte skriva mer just nu!
Nu vill jag bara vila vila vila!!!




Glad Midsommar! :)

Godmorgon!

Idag är de midsommar och de firas hemma hos min älskling! :)
Mums sommarmat, längtar lite extra till jordgubbarna, jag älskar verkligen jorgubbar haha.
Har precis käkat frukost och vi hittade en bra film som vi kollade på samtidigt.
Ska snart se om jag hittar något annat att ha på mig för just nu ser de ut som de kommer börja regna när som och då vet man inte hur länge de håller i sig och vi ska vara ute så då vill jag helst inte sitta i klänning!
Blev mycket mys igår med Simon och vi kollade på en film som heter transporter 2 och den är typ som en bilfilm och jag gillar bilfilmer som till exempel transporter och to fast to furious och av dessa filmerna tycker jag alla har varit bra för att de händer nästan alltid saker i dom!
Annars i helgen kanske vi ska ut med min kompis Andrea och hennes kille och några killkompisar till han, de hade tänkt hyra en stuga som vi kanske följer med ut till för att ha riktigt skoj men får veta mer ikväll om de blir något och om de har hittat något! :)

Men nu ska jag gå och kolla på min älskling när han spelar wii och jag vet inte om jag kommer hinna skriva mer idag men annars får ni har en bra dag och glad midsommar på er! :)

Malmö!

Har varit hemma hos Simon nu ett tag och fixat med massa saker här inför imorgon!
Åkte med ett tidigare tåg för att några av de var sena men Joel var också på Kävlinge station så åkte med honom till Malmö men kom fram lite för tidigt så jag stannade kvar på Malmö Central för att sitta och snacka med Joel.
Tog sedan bussen ungefär tjugo i fyra och var framme hos Simon fem över kanske men fick vänta ett tag på honom, när vi kom hem till Simon hjälpte vi hans pappa med att sätta upp partytätlet inför midsommar imorgon.
Kommer vara massor av människor hemma hos Simon men jag tycker de alltid är lika trevligt! :D
Fick vet idag också att vi kommer få hela studiebidraget denna månad med så jag kommer ha råd med Simons present om jag har räknat rätt på de!
Men annars ikväll blir de massa mys med älsklingen min! :)


Kommer nog fler bilder imorgon och lite nyare =)


En tidig morgon kanske?

Godmorgon ;D

Sitter i vardagsrummet och väntar på att Top Model ska börja och ska snart hämta lite frukost.
Jag vaknade runt kvart över åtta för solen lýste rakt in i huvudet på mig men jag tyckte de var för tidigt att gå upp så jag låg kvar i sängen och lyckades faktiskt somna om efter en halvtimme, känner mig utvilad idag för jag låg inte vaken så länge igår vilket jag är glad över.
Jag hade hoppats på fint väder idag för de var längesen vi hade fint väder, just nu blåser de bara och skulle inte förvåna mig ifall om de skulle börja regna idag också!
Men vi kan såklart hoppas på fint väder när de är midsommar så man kan vara ute mycket då ;)

Jag skriver mer senare för nu måste jag göra mig lite frukost!


Hoppas dagen går fort...

Snart dags att sova igen då, hoppas jag kan sova tidigt ikväll så jag inte ligger uppe i två till tre timmar som jag nu gjort de senaste nätterna.
Igår gick jag och la mig ungefär vid halv ett men låg vaken till tre på natten och då trodde jag bara att klockan var två eller något och trodde den inte var så mycket!
Så jag sov dåligt hela natten igår, så inatt hoppas vi på de bästa och imorgon kommer jag ju sova hemma hos min älskling vilket jag då tror kommer somna på en gång för i hans famn kan man verkligen slappna av och känna sig trygg!<3
Just de glömde säga innan att jag var faktiskt ute och gick idag, jag var ute och gick i ungefär 1 timme och 30 minuter.
Men jag valde lite fel kläder att gå ut i, jag var ute på balkongen ungefär en halvtimme innan jag skulle gå ut men då tyckte jag att de var riktigt kallt så jag kastade på mig ett par jeans med en tjocktröja men de skulle jag tyvärr inte gjort för att det var riktigt varmt ute senare och jag ångrar att jag tog de på mig, haha.
Nej nu börjar klockan bli mycket så nu ska jag ställa klockan sen ska jag soooooova! :)

Godnatt! :)


Imorgon ska jag till gulliga älskling! :)<3

Mums!

Har precis varit med mina föräldar nere i butiken för de ska handla en massa saker inför midsommar och allt.
Plus så köpte de kanelbullar som var jätte goda, mums! ;O
Sitter och snackar med min älskling nu om hur vi ska göra imorgon när jag ska till honom men kommer åka vid tre tiden imorgon så jag är framme i Malmö vid halv fyra.
Imorgon kommer vi säkert bara ta de lugnt i med att han jobbat hela dagen så hade tänkt leta fram en film som jag kan ta med mig till honom som vi kan mysa och kolla! :)
Annars ikväll så ska jag bara ta fram en massa saker som jag ska ha med mig till honom, kommer säkert att ha min blommiga klänning på mig på midsommar också för just nu har jag innan klänning som jag hittar som jag kan ha!

Men har inte så mycket mer att skriva så vi hörs! ;)

Bild från igår!


Ut och gå!

Godmorgon! :)

Det blev inte en lyckad morgon som jag hade hoppats på, jag gick upp i tid för att kolla på Top Model men de skulle inte ta några bilder idag utan de skulle bara blicka tillbaka vad som hade hänt under de andra avsnitten som gått tidigare.
Det var inte lika kul som att se när de tar bilder men men hoppas att de blir normala avsnitt imorgon!
Idag har jag inte så mycket att göra hade bara tänkt stanna hemma och ta de lugnt, men tror även att jag ska ut och gå lite idag.
Förra sommaren var jag ute och gick jätte mycket och har inte de så mycket i år så om jag inte kommer på något här hemma att göra så går jag ut.
Jag tycker det är härligt att vara ute och gå med musik i öronen. :)

Annars ikväll så ska jag packa ner saker som jag kan ta med mig till min älskling, jag åker dit imorgon kanske vid två eller tre men de beror helt på när han slutar.

Men vi hörs senare idag för nu ska jag gå och fixa mig! :)



Slappa...

Usch nu är klockan mycket och jag känner att jag behöver sova snart.
Det har varit en kväll med mycket slapp, har bland annat kollat på en film och spelat Sims, haha!
Sims brukar jag oftast spela när jag har tråkigt och inte hittar något annat roligt på datorn men de är nästan de enda spelet jag kan sätta mig att spela för de har jag fastnat för.
Det är inte ofta jag spelar spel heller för jag kan tycka att spel är tråkigt men Sims 2 kan jag sitta och spela i ungefär 2 timmar kanske om inte 3,haha
Men ja nu snart ska jag gå och borsta mina tänder sen jag gå och lägga mig och försöka somna direkt idag, har inte somnat direkt en enda gång denna veckan, har varit vaken i ungefär två timmar innan jag kunde somna igår...

Men vi hörs imorgon, sov gott! :)


Naw! :O
Bild lånad från google!
Tyckte den var dundersöt!

Tisdag!

Känner mig jätte duktig idag!
Lyckades städa hela rummet plus lite till, min garderob blev städad och fin lådor blev sorterade, det blev mycket fin fint! :)
Efter min städning så hoppade jag in i duschen och sköljde av mig sen efter de hade mamma gjort sphagetti och köttfärssås mycket gott!
Tog på mig min nya tjocktröja och ett par shorts som jag springer runt i nu och ska snart gå och kolla på tv hade jag tänkt för jag orkar inte sitta vid datorn så mycket.
Imorgon ska jag börja packa min väska för på torsdag åker jag hem till Simon igen för att vara där över midsommaren men kommer säkert hem på söndag för han ska jobba på måndagen.
Just de sen måste jag gå upp  tid med för att inte missa Top Model! :)
Men vi hörs senare ikväll tror jag.. :)

Haha ser du JoJo ingen masscara.. :O




Stääääda!

Godmorgon på er!
Mår mycket bättre idag och huvudvärken har släppt och känner mig mycket piggare idag! :)
Men har i alla fall precis ätit frukost och kollar klart på Top Model 5, tycker de har varit den bästa av alla Top Model som har gått på tv så jag håller på att följa de, kul att se hur de tar bilderna och hur resultatet blir till slut!
Nu ska jag hoppa i mina mjukisbyxor och börja storstäda mitt rum, känner att jag är städ sugen idag så slipper jag att ha tråkigt idag!
Ska bland annat rensa bland mina kläder också så hoppas jag får mer plats där nu.
Men vi hörs senare idag när jag är klar med allt! :)

Kram!<3


Dagens Outfit..

 

Inte världens bästa bild!

Ser lite suddigt ut men men...

Hade idag på mig en jeansjacka från BikBok

Ett linne från Gina Tricot

Och på benen hade jag ett par skinntights kommer dock inte ihåg var jag köpt dom men jag tror de är från Cubus...

Ja som man ser på bilden så ser tightsen stora ut och det är just vad dom är, när vi hade köpt märkte vi efter att de var en storlek för stor och jag hittade inte kvitto till dom så därför jag inte haft dessa på mig förr så tänkte att de var dags nu men de passar fortfarande inte men de går att använda ändå.

Ligger nerbäddad i min säng för jag har fått den jobbiga huvudvärken igen men jag har tagit en tablett nyligen så får se om det kan hjälpa, sitter även och dricker jätte mycket vatten för de brukar hjälpa ibland!

Nu hade det varit bra ifall om Simon hade varit här för han brukar ta hand om mig när jag inte mår så bra och det älskar jag verkligen att han gör, men jag ligger och pratar lite i telefon med honom också så jag blir glad bara av att höra hans röst! :)

Imorgon har jag bestämt mig för att göra en storstädning i mitt rum, jag ska kasta en massa saker och ge bort saker.

Får se om man hittar något spännade som man har glömt att man haft i rummet, haha :)

Nu ska jag ta min Solo tidning och läsa lite i den sen är det dags att sova!

Godnatt på er<3

 

 

 


Solo i butik nu?:O

Nu när jag var och handla så tänkte jag gå bort och kollade ifall om tidningen "Bild Extra" hade kommit ut men det hade den dock inte MEN SOLO-tidningen hade kommit idag och jag trodde ju att de skulle komma imorgon.
Men glad blev jag och jag köpte den, jag passade även på att köpa äpple och päron, mums!
I tidningen idag fick man läppglans och en armband, jag kommer nog bara behålla armbandet för att sminket som man får i tidningar brukar inte vara så bra, men jag hade tänkt att testa de och se vad jag tycket om det.
Så ikväll ska jag ligga i sängen och käcka lite frukt och läsa SOLO! :D


Det nya nr! :)


Malmö!<3

Tjaa!

Träffade JoJo på Kävlinge station sen blev de tåget till Malmö, hade en bra dag och dagens första köp blev ett jojo sommarkort!
Sjukt bra att man kan åka gratis under sommarlovet också.
Efter vi hade varit hos skånetrafiken tog vi bussen ner till Värnhem och gick in på Entré, hittade jätte många snygga saker som jag vill ha och kommer att köpa lite längre fram men just nu vill jag spara så mycket så möjligt till Simons present!
Men annars idag köpte jag foundation och en tjocktröja från Cubus, ville ha en myströja som jag kan ha på mig när jag är hemma och när jag inte vill ha på mig något speciellt när jag ska ut.
Sedan åkte vi ut till Stora Bernstorp för att gå in på MediaMarkt där jag skulle kolla på Simons present men tyvärr så var de slut så nu tror jag att jag ska hitta något annat att köpa men jag har någon idé i alla fall vad jag kan tänka mig att köpa till honom!
Nu om en stund ska jag kasta på mig jacka för att gå iväg och köpa lite saker till min pappa som han behöver tills imorgon tror jag då ska jag passa på att köpa någon frukt.
Har varit jätte sugen på frukt hela kvällen nu så känner att jag måste köpa de.

Men skriver senare när jag är tillbaka men här kommer bilder på vad jag köpt idag! :)


Foundation och tjocktröjan!


Foundation - Den jag brukar använda och har den just nu som favorit! :)
Bilden blev lite suddig...

Jojo sommar :D
Bild lånad från google :D



Sov Gott! :)

Natti!<3

Vilken kväll!

Ja nu har min älskling åkt hem och nu känns här lika tomt och tyst igen!:(<3
Hade en jätte bra dag fram till ikväll när min katt försökte attackera mitt ansikte men som tur så hann min älskling få tag i henne innan..
Vi har rädda ju katten från en familj som plågat henne men hon är fortfarande lite rädd men oftast är hon hur gullig som helst och vill mysa men hon gillar inte när två människor håller på och skojar med varandra för då kan hon bli rädd och gå till attack...
Låter konstigt jag vet!
Men ja de gick bra i alla fall och ingen blev skadad!
Så snart ska jag kolla om jag kan hitta något man kan ha på sig när man ska ut och shoppa imorgon plus har jag en del saker jag måste fixa på rummet också.
Annars ska jag bara ta de lugnt och äta glass, känner mig riktigt slut i huvudet för det har varit en seg söndag och känns som klockan har gått riktigt sakta idag.

Hon kommer ändå vara min lilla ängel!<3


Hatar söndagar...

Hejhej! :)

Söndag idag vilket jag inte gillar även om det inte är någon skola imorgon men jag gillar inte söndagar, de är så tråkiga och man har knappat något att göra plus så är man lite extra trött på söndagar...
Men idag ska min älskling åka hem för han ska börja sommarjobba imorgon så jag åker till han på torsdag istället för på fredag är de midsommar och de ska firas hemma hos honom.
Imorgon bär de av mot Malmö med JoJo, kommer blir riktigt kul, ska bland annat kolla på Simons present, smink och en fest klänning.
Det kommer säkert en massa bilder imorgon och då hoppas vi såklart på fint väder med.

Men hörs senare ikväll! :)
Kram!<3

Hahaha imorgon blir de vi två som åker och har kul i Malmö! :D
Haha sorry JoJo :D<3


Oh Happy Day...

Aj aj..
Usch nu har man kommit till delen av månaden som jag hatar!
Röda veckan som man kallar de, som tur är går jag på P-piller och då får jag bara min mens varannan månad!
Men men jag ska inte sitta här och snacka om min mens! xD
Idag åkte vi hem till min farmor och hälsade på henne och som tur så började det inte regna då så det blev grillning.
Så nu ligger jag och vilar i soffan för jag har riktigt ont i magen och jag väntar även på att Simon ska bli klar med en sak på sitt spel sen ska vi gå ner till affären och handla lite lördagsgodis plus glass, haha.
De har fått in nya glassar nere på ica som är riktigt goda så jag hoppas jag får äta en ikväll! :D
Innan idag var även JoJo här och hämtade sin inbjudan till Simons 18års fest, de kommer bli riktigt kul och känner att man redan längtar lite dit!


Haha nej inte idag när jag har ont i magen... ;)




Mardröm! :(

Godmorgon!

Igår visades "The Ring 2" på kanal 5 och de är en skräckfilm som jag bara sett en gång men jag hatar den fortfarande!
Jag tycker bara att flickan i filmen är läskig och jag hatar verkligen hur hon är i filmen..
Men men vi gick in och la oss i sängen och kollade på den och jag trodde den skulle sluta klockan 02:00 men den slutade ungefär 02:35 så jag somnade ungefär vid 03:00, så just nu är jag jätte trött.
Vaknade faktiskt och var lite rädd imorse för jag drömde verkligen en hemsk dröm inatt och jag har den fortfarande i huvudet, usch usch!
Idag ska vi iväg och hälsa på min farmor och jag tror att de blir grillning där men vi får se för de har sagt att det ska regna idag så vi får se hur de blir med de.
Imorse så kom min syster hem med en liten hund som hon har börjat gå ut med då och då så någon gång i sommar ska jag hjälpa och till och gå ut med den jag också!
Den är liten och riktigt söt och den gillar att mysa jätte mycket! :)

Men nu ska jag springa iväg och duscha och göra mig klar inför dagen! :)
Vi hörs!<3



Fredag fredag....

Har precis kollat på en skräckfilm med min älskling och den var riktigt bra och läskig!
Tur man har en famn man kan krypa in haha :D
I början av filmen så fattade man allt men detta var en film som blev konstig i slutet och man fattade inte riktigt vad den handlade om och just nu kommer jag inte ihåg vad den heter men de kan jag ta en annan gång för den hade något konstigt namn...
Idag har jag nästan bara samlat ihop mina saker hos Simon sen har vi åkt hem till mig, har haft en jätte rolig dag med han också för han väckte mig på ett gulligt sätt genom att lägga sig över mig och pussa mig tills jag var helt vaken, haha de gillade jag mycket! :)
Men idag när jag skulle packa så skulle han hålla på med mig så jag vet inte om jag har fått med mig alla saker hem men tror jag åker ner till Malmö någon gång nästa vecka med men vi får se:)
Snart blir min älsking 18 år dessutom och jag har några tankar om vad jag vill köpa till han men de jag kommit på än är väldigt dyrt men tror jag ändå kommer köpa de till han!
Men vi får se vad de blir han ska ju ha fest också så de kommer bli sjukt kul de med! :D


Har inte orkat blogga idag heller men tror de kommer mer under helgen.
 Skriver mer imorgon!



Bättre sent än aldrig :O



Hade verkligen en rolig och ball avslutning! :)<3
På bilderna finns: Joanna, Alicia, Sara, Alexandra, jag, Tii och Joel! :)


Yay Veckans NU :D

Hejhej!

Just nu ligger jag i sängen och tar de lugnt och kollar på TV!
Har varit ute nästan hela dagen idag och min älskling bjöd mig på fika idag det var jätte mysigt, Tack tack! :)<3
Sen åkte vi och handlade lite saker till hans mamma och plus lite som vi ska ha till helgen, åkte hem sen igen för båda var jätte trött och imorgon slutar min älskling skolan så imorgon åker jag hem igen.
Just de när vi var och handlade köpte jag de nya nummret av " Veckans nu" blev glad när jag såg att den kommit ut för jag har väntat och väntat på att den ska komma men nu är den äntligen här!
Så ska lägga mig och läsa den snart..

Detta blir ett kort inlägg för jag orkar inte skriva så mycket nu är ganska trött och känner att jag behöver vila lite,
vaknade nog ganska tidigt imorse dessutom! :(

Men tror jag skriver senare ikväll, kram kram! :)


Bara för att...

Jag orkade inte kolla på någon film ikväll så jag kör en liten Hiss & Diss lista bara för att ha något att göra.. :)



1. "Skvallertidningar"
Jag älskar att läsa skvallertidningar som till exempel "Hänt Bild" och "Veckans nu" gillar hur de skriver och vad båda tidningarna innehåller, jag gillar att läsa om vad som händer i bland kändisarna men ibland kan jag vara lite lat och bara kolla på bilderna och läsa lite av texterna men oftast brukar jag då lägga undan tidningen och sedan ta fam den igen när jag känner för att läsa texterna.
Jag brukar även läsa "Solo" och de har jag börjat göra nu på senaste tiden, jag köpte den för jätte längesen men då tyckte jag att den var jätte dålig så jag köpte inte mer den då, men nu har jag börjat läsa den igen men den tidningen ser jag inte om en skvallertidning utan mer som en tidning där man kan få tips ifrån.
Men "Solo" är min nya favorit tidning! :D

2."Sommarkläder"
Riktigt skönt är de nu på sommaren när man kan gå i sommarkläder och de är inte så tungt att ha på sig.
Sen om de skulle bli lite kallare en sommarkväll så kan man alltid bara kasta på sig en kofta och ingen stor vinterjacka!
Förr har jag inte alls gillat klänningar men nu har jag hittat jätte många fina klänningar som jag vill ha, på avslutningen hade jag en klänning på mig men om man blickar tillbaka så bruka jag annars inte använda klänningar...


1. "Varmt på rummet"
Usch nu när värmen har kommit blir de fort varmt på rummet och de blir svårt att sova när det är för varmt.
Hemma har jag fönstret öppet och en fläkt mot min säng och de brukar oftast hjälpa men inte alltid.
Men man ska inte klaga på värmen nu när den äntligen har kommit.. :)

2. "Sprutor"
Jag HATAR verkligen sprutor det är nästan de värsta som finns.
Kommer ihåg när jag var liten och var verkligen livrädd för sprutor och grät varje gång jag skulle ta en men de gör jag faktiskt än idag:$
Japp Japp jag skulle ta svininfluens sprutan och jag fick panik och min lillasyster som är tre år yngre än mig satte sig framför mig och tar den utan några problem!
Medans jag bara sprang fram och tillbaka i gångarna och ville verkligen inte ta den! :(



Gillade den klänningen plus den koftan sjukt mycket! :O
Hiss på de!

Usch!!
Diss!!!!


Ibland kan jag vara snäll... (A)

Hej på er ;)

De jobbet jag sökte har jag fortfarande inte fått något svar ifrån men de hade nog inga fler platser kvar eftersom jag var så sent ute på de.
Men ja veckan är inte slut än så vi håller fortfarande tummarna (Y)
Jag hade en väldigt lugn dag idag och bara gått runt och små fixat med saker, började med att duscha sen satte jag igång musik och gick runt och fixade på rummet (A)
Nu låter de som om jag är hemma men nej jag var hemma hos Simon och han var i skolan och hans föräldrar var inte hemma så jag satte på musiken och sedan började städa Simons rum haha :$
Men men nu ska jag snart krypa ner i hans säng och sätta igång en film och äta lite choklad som jag var och köpte innan, de var ett tag sen jag åt choklad så ikväll förtjänar jag en liten bit choklad.... (A)


Haha jag har verkligen bildbrist xD måste snart ta nya bilder....


Kramp!

Godmorgon på er!

Inatt har jag verkligen haft sömnbrist, de började redan vid 00:00 att jag fick ont i mina ben och kunde knappt ligga stilla sen somna jag som tur var men sen ungefär vid 02:00 så vaknade jag av att de gjorde mycket mer ont och låg bara och vände på mig hela tiden.
Somnade om ungefär vid halv fem igen men hade fortfarande ont!
Trodde nu imorse när jag vaknade att de var över men nej nej de var de dock inte, så sitter fortfarande med kramp så nu ska jag snart gå och hämta lite frukost och sedan sätta mig och kolla lite på tv och se om jag kan sova lite till annars kommer jag inte vara på bra humör idag...

Ska ut en liten stund idag med och fixa lite saker sen får vi se vad som händer resten av dagen... :D

Kram!<3


Ny mobil!

Hej på er! :)

Åkte till Kävlinge idag för att byta min kläder så nu har jag nya kläder fram till fredag sen åker jag hem!
Jag har äntligen laddat upp bilder från avslutningen på min facebook men de kommer in här lite senare hade jag tänkt för just nu orkar jag inte ladda upp.
Stannade kvar hemma hos mina föräldrar idag och grillade så har nästan precis kommit hem från Kävlinge.
Jag gillar att vara i Malmö mer än att vara i Kävlinge, även om jag är uppvuxen i Kävlinge känner jag mig mer hemma i Malmö och jag trivis mycket bättre med.
Just det jag fick min nya mobil idag med hihi :)
Så nu har jag en mycket bättre mobil som jag redan börjat gilla, riktigt bra är den.
Den heter samsung galaxy s och jag gillar den starkt för den har en bra touch och den är lika stor som en Iphone men ändå tunn så den är precis lagom för mig! :D




Huvudvärk....

Japp jag har fått den jobbiga huvudvärken igen så jag ligger i sängen och mår inte så bra.
Ska säkert snart äta middag så ska dricka mycket till middagen och hoppas på att det går över, jag har nästan aldrig haft huvudvärk förr men nu de senaste året har jag nästan haft huvudvärk varannan dag och de är långt ifrån kul för jag blir lätt sur när jag får huvudvärk och sjukt trött på de också!
Nej men jag ska inte gnälla jag klara mig säkert men de gillas inte.
I med att jag inte känt mig så pigg så har jag bara tagit de lugnt och kollat på tv, har också spelat lite "Link´s Crossbow Traning" på Simons wii.
Jag har faktiskt noll koll på vem som är vem i dessa spel för jag tror jag att jag har spelat ett till sånt här som heter "Zelda"?  men killen i spelet heter nog Link i båda spelen?xD
Ja strunta samma, känner mig nästan som en liten nörd när jag sitter och skriver om spel...
Annars idag ska jag hinna fixa till mitt hår för nu var de ett tag sen jag platta håret i med att jag nästan bara varit hemma så känner att jag är trött på att de står ut åt alla håll och kanter ;)


Haha detta spelade jag idag
Riktigt kul faktiskt... :)

Sommarjobb!

Tja! :)

Har precis skrivit till ett företag för att söka sommarjobb hos dom så man tjänar lite i sommar.
Jag har inte sommarjobbat på länge så jag känner väll att det är dags nu, kan alltid vara bra att ha extra pengar ifall om man skulle behöva något.
Hoppas bara att dom har en plats till mig för jag är ganska sent ute på de, men kan alltid hålla tummarna!
Pratade lite med Simon igår om hur länge jag kunde stanna här och han sa att han ville ha mig här till på fredag så jag tror jag kommer stanna här tills på fredag men kanske imorgon eller på osndag ska jag hem för jag måste hämta nya kläder.
Men vi får se så inget dyker upp under veckan!


Bild lånad från google!


23 månader med Simon idag! :)<3


Jag älskar dig nu och föralltid älskling!<3
23 månader idag!<3


Tråka tråka tråka....

Trodde de skulle vara en bra dag idag men nope så blev de inte.
Har mest legat i sängen och haft sjukt tråkigt men men så är väll livet ibland, hoppas ni har haft en rolig söndagskväll!
Ska bara ta de lugnt ikväll och inte göra mycket då heller så vet inte om jag åker hem imorgon får se hur jag gör med de.
Måste också komma ihåg att lägga upp lite bilder här från studenten och avslutingen men de kommer senare i veckan tror jag.
Jag hoppas de kommer vara lika fint väder som det var idag så man kan lägga sig där ute med musik i öronen och bara njuta av solen och få lite färg på sig, förra sommaren fick jag jätte mycket färg men de var nog p.g.a av att jag var på stranden nästan varje dag i två veckor!
Så hoppas jag snart får lite färg på kroppen annars kommer de säkert när jag ska till Mallorca! :D

Men skriver kanske något mer senare när jag har lust och om jag orkar de vill säga ;)



Inte behöva ställa klockan ;)

"Godmorgon"
Japp japp jag och Simon gick upp ´klockan två idag, fatta inte hur jag kunde sova så länge i med att jag somna ganska tidigt igår.
Simon är just nu i duschen så jag passar på att skriva ett litet inlägg tills han är klar, men idag har jag och Simon varit tillsammans i 23 månader så vi ska försöka komma på något som vi kan göra under dagen tillsammans!<3
Annars blir de väll till att ta de lugnt för han ska till skolan imorgon men de ska icke jag haha ;)
Känns skönt att veta att imorgon är det måndag och man behöver inte ställa sin klocka och att man kan sova hur länge man vill, man behöver inte tänka på tider till skolan eller att något arbete ska in snart, riktigt nice!
Detta ska bli ett härligt lov som man ska njuta av! :D



Underbart!

Vilken underbar dag/kväll de har varit, har verkligen haft fullt upp hela dagen!
Började med en lite shopping på entré med min älskling sen där efter åkte vi ner till kanalen och han bjöd mig på mjukglass, vilket var riktigt gott men jag fick panik igen för de kom massa duvor runt om oss men jag kollade bort och klarade mig ganska bra (A)
Sen kom vi hem och då hade hans föräldrar börjat grilla och de var riktigt gott, de var jätte mysigt att sitta och prata och äta ute i trädgården och solen var uppe och nästan påväg ner, sjukt härligt var de.
Efter middagen stannade vi kvar där ute och spelade kort och jag fick lära mig ett nytt spel som jag faktiskt vann!
Kände mig glad över de för jag brukar inte vinna sånt och jag gjorde ju bort mig ett antal gånger och gjorde fel ett antal gånger men jag klarade mig,haha grymt ;)
Hans mamma bjöd oss sen på jordgubbar med glass som också var gott, jag älskar verkligen jordgubbar!
Så för någon timme sen duschade jag och nu ligger jag här i Simons säng och kollar på "kvällen är din", jag har aldrig sett de programmet för jag tyckte de verkade dåligt när jag såg de på reklamen men dagens program var faktiskt ganska bra.
Imorgon kommer jag vara på tusen gånger lyckligare humör för att imogon har jag varit tillsammans men Simon i exakt 23 månader! :D<3

Men nu ska jag mysa med Simon så ni får ha de bra! :D


Glassigt!

En bra start på sommarlovet, fint väder med mycket sol!
Fick sova ut idag och de var sjukt skönt, idag känner jag mig jätte pigg och glad och ska snart se vad jag kan ha på mig idag.
Min älskling är ute och kör just nu så jag ska vara klar när han kommer tillbaka för vi ska ner till Entré för jag behöver ha lite saker där sen efter de ska vi ta bussen vidare ner mot Gustav där vi ska sätta oss och käka mjukglass!
Detta får bli ett kort inlägg för nu måste jag skynda mig innan han kommer tillbaka men skriver mer senare idag eller ikväll.
Hörs! :)


Happy Feet ;)

För kanske en timme sen satt jag och kollade på "Happy Feet" som jag tycker är bra även om den är tecknad:$
Men jag gillar hur de dansar haha, ibland brukar jag bli kallad pingvin av Simon eller av min pappa men de är för jag brukar gunga fram när jag går utan att jag tänker på de, men såg dock inte hela filmen så måste se den snart igen fast från början!
Har inte kunnat sova mer sen innan så nu ska jag snart ta på mig mina shorts sen krypa ner bredvid min älskling som ligger och spelar spel på sin laptopen i sängen, men ska ändå störa (A)
Tror där är någon bra film vid denna tiden nu så hade tänkt att jag ska somna till en film sen ska jag sova ut jätte länge imorgon för de är jag värd lite kanske?
Trodde att min älskling skulle jobba imorgon men de skulle han inte för jag visste inte att de var röd dag imorgon så butiken han jobbar i har stängt så eftersom jag var så snäll innan idag mot han har han sagt att han ska ta med mig och käka mjukglass imorgon, mums de var ett tag sen man åt de ;)

Men vi hörs mer imorgon när jag vaknat!

Haha min lilla favorit, en liten söt pingvin!


Sommarlov! :D

Hej på er!
Sitter fortfarande och är trött, jag somna bara en liten stund innan men sen vaknade jag efter ett tag av att jag inte mådde bra.
Var på Elias fest igår och det blev en jätte lyckad fest kan jag lugnt säga!
Trevliga människor var där och mycket god mat och gott att dricka, en lyckad fest.
Stannde ganska länge vilket jag inte trodde vi skulle men kom hem sent och jag sov bara två timmar inatt.
Inte så lyckat med tanke på att vi hade avslutning idag, det gick ganska fort och jag hade jätte kul med vissa från klassen utom att jag fick en kaka i knäet -.-
Nej men de var en bra dag och jag kommer att lägga upp bilder här senare men eftersom jag är hemma hos Simon nu så går de tyvärr inte!
Är jätte nöjd över mina slutbetyg som jag fick och de var högre än vad jag trodde de skulle bli!
Ska snart lägga mig igen för att vila lite till och ska se om de finns något på tv att kolla på sen ska jag bara ligga där hela kvällen och mysa.

Hörs senare ikväll!


Studentfest!

Hejhej!
Är hemma hos min underbara älskling nu och ska byta om snart och fixa mig för snart bär det av till Elias studentfest.
Själv längtar jag tills jag tar student för de ser så roligt ut och det är nästan sista gången man kanske ser sin klass?
Man blir så sugen att ta student bara för man ser massa ute på stan som går runt efter de tagit studenten!
Jag längtar i alla fall jätte mycket
Kommer också få skoj ikväll så (Y)
Bowlade med några från klassen idag och de som var med var jag, JoJo, Marcus, Joel, Sara och Alexandra!
Vi hade jätte skoj och jag, Sara och Marcus vann en gång var, yay :D
Jag vet inte om jag kommer ha med mig kameran hem till Elias för jag glömde ta med mig en liten väska och vill inte gå runt och bära på den.
Men ska se om jag kan få några bilder med mobilen istället.
Imorgon så är det skolavslutning och den är i ungefär i två timmar sen åker jag tillbaka hem till min älskling! :)
Men nu måste jag börja fixa mig så jag inte behöver stressa! :)

Så seg jag är!

Så ja nu har jag precis packat klart och klockan är just nu 00:01, kändes som jag skulle gjort de för flera timmar men jag har inte orkat för sen jag duschade har jag varit trött och slö.
Ska snart krypa ner i min säng och prata lite i telefon med min älskling och snacka lite inför morgondagen sen ska jag försöka sova ut imorgon eftersom jag börjar klockan 13:00 - 14:00.
Sen är det bara en dag kvar och sen är det sommarlov vilket jag tycker ska bli riktigt skönt!
Har verkligen längtat efter detta lovet och jag känner på mig att de kommer bli de bästa sommarlovet på länge! :)
Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova!




En härlig dag...

Är riktigt sliten nu, ikväll ska bara ta de lugnt framför tv:n och sen ska jag börja packa ner saker som jag ska ha med mig hem till Simon.
Riktigt lyckad dag idag, vi vann alla aktiviteter utom fotbollen där de blev 2 - 2 men de känns som vi kommer komma högt upp ;)
Blev en lyckad dag för nästan alla var med det var bara typ fyra stycken som inte var där ifrån vår klass idag så lärarna blev glada haha...
Pratade med rektorn också som vi har i arbetsmiljö och säkerhet och nu har han kollar igenom alla mina saker ännu en gång så han ger mig ett MVG i slutbetyg! :D
Hade jätte roligt med JoJo också, gick runt och skrattade och snacka en massa haha hon är min lilla pajas! :D
Nu ska jag gå och äta lite sen ska jag börja packa så får se om jag skriver mer senare ikväll hade ju tänkt att jag skulle se efterlyst för de var ett tag sen jag såg de men märkte precis att de är slut...
Haha ja då vet jag inte vad jag ska glo på men hittar säkert något!



Jag i rosa och JoJo i blå :D Pajas! :D

Idrottsdag i Malmö

Godmorgon! :)
Har precis bytat om till lite mer träningskläder för idag har vi idrotssdag i Malmö från klockan ett till fyra!
Hittade inte mina vanliga thights så jag får springa i ett par thights som kedjor där bak!
Plus en rosa stor tjocktröja, fast jag tog med jacka och en annan tröja ifall de skulle bli varmare!
Vi ska möta Jensen Malmö i två grenar så jag hoppas de går bra för oss och att vi blir många för annars lär vi förlora men tror de blir många idag!
Imorgon är det bowling som gäller nere på Entré i Malmö med några från klassen plus en lärare, sen efter de ska jag på Elias studentfest och eftersom jag tror de blir sent där kommer jag att stanna hemma hos min älskling den natten.
Men måste gå och sminka klart mig nu sen får jag börja cykla till stationen och möta upp JoJo!<3

Ha de bra<3

Bra att ha en älskling<3

Har precis lagt mig i min säng och är riktigt trött faktiskt!
Jag hann inte skriva något igår för de åskade som bara den och jag hatar de sjukt mycket, men de finns inte mycket man kan göra åt de men jag hoppas verkligen inte det börjar åska ikväll igen för nu är inte Simon här och då har jag ingen famn att krypa in i :(
Igår stannade min älskling kvar hemma hos mig för att han var ledig från skolan idag med så han stannade som tur var men igår när åskan drog in så fick han ta hand om mig!
Jag kröp verkligen in i hans famn och blundade, men sen efter typ en timme så hade de lugnat sig och då tog han med mig ut i köket och tog glass till mig så jag kunde tänka på annat haha! :)
Så gullig han är! :)
Jag har tänkt på att skriva någon gång här i min blogg hur vi träffades för jag får fortfarande frågor om hu vi träffades men kanske gör de senare i veckan men jag är verkligen glad över att ha honom i mitt liv, det finns inget bättre än honom!<3
Men vad har hänt idag då?
Hade en lugn dag i skolan där man bara satt och snackade och lyssnade på läraren, vi fick sluta en halvtimme tidigare, vi pratade om ett projektarbete som vi ska jobba med hela nästa år, vi ska starta egna företag och Jag,JoJo och Alicia ska starta ett företag tillsammans!
Kommer blir kul och spännade!
Sen efter skolan bar de av till Malmö med JoJo där hon skulle anmäla sig till en bilskola plus så gick hon in och köpte lite kläder, åkte vidare hem sedan och käka lite med min älskling och hade underbart kul.
Efter middagen var vi båda lite trötta så vi gick och la oss i min säng men som vi nästan alltid lyckas med så somnde vi igen och sov i ungefär 1h och 30 minuter, skönt var det i alla fall, haha :)
Fick tyvärr lämna min pojke sen men träffar han igen på torsdag när vi ska hem till Elias på hans student!
Min dag har varit rolig och bra men jag har tyvärr inte orkat blogga idag för dels har jag inte haft tid och sen för att jag vill ha min tid åt Simon!<3


Åska igen! :(

Usch detta kan inte bli ett långt inlägg för de har börjat åska ute och jag gillar inte att sitta vid datorn när det åskar!
Är sjukt rädd för åska och hatar verkligen de till max!:(

Men imorgon bär det av till Malmö för shopping med JoJo bara en liten stund sen måste jag vara hemma ganska tidigt imorgon!
Har precis duschat och ska snart se vad jag kan ha på mig imorgon i skolan, hoppas att de blir bra väder även i morgon!
Får se om jag hinner platta till mitt hår ikväll också! :O








Sista lediga dagen!

Hejhej! :)

Idag är den sista lediga dagen innan skolan börjar igen, imorgon ska vi bara prata om ett projektarbete som vi ska ha de sista året.
Jag tror att jag,JoJo och Alicia ska jobba tillsammans så jag hoppas att man får jobba tre stycken i samma grupp.
Ja man ska inte gnälla för denna veckan har vi inga lektioner alls, på onsdag ska vi till Malmö och ha idrottsdag med andra Jensenskolor, sedan på torsdag så kanske vår klass ska gå och bowla tillsammans men vet inte om jag kommer kunna stanna på hela den för jag ska på studentfest samma dag.
Sedan på fredag så gäller det, då har vi skolavslutning sen är det ett långt härligt sommarlov framför mig! :D
Har inte skrivit idag för jag har haft en nice dag med min älskling som jag ska snart följa ner till stationen för han åker hem idag :(
Men kanske träffas på fredag igen och sen har vi varit ute hela dagen nästan.
Fast vi började med att kolla på filmen "Min låtsas fru" riktigt bra film som jag gärna kan se om!
Den var en riktigt bra och rolig film som många hade gillat, de som var huvudpersonerna är Jennifer Aniston och Adam Sandler, gillar nästan alla deras filmer så jag hoppas verkligen att de gör fler filmer tillsammans för då kommer jag lätt se dom! :)

Men hörs senare ikväll! :)




Sova!

Nu har klockan blivit mycket och nu ska jag gå och lägga mig i min älsklings mysiga famn och sova gott! :)

Sov gott på er så skriver jag mer imorgon!

Natti :)


Kör min hiss och diss! ;)


1.Roliga människor!
Jag gillar människor som gillar att ha kul.
Själv gillar jag att skratta högt och ibland när jag har kul vet jag om att man väsnas lite fö mycket men sånt tycker jag är kul.
Jag och JoJo brukar sitta och skratta högt och ha kul i skolan och på lektionerna och vi skäms inte över det och vi tycker inte de är barnsligt.
Folk kan tycka vi är barnsliga men vi har kul, vi lever livet vet ni ;)
Nej nej man måste ha kul, strunt i vad andra säger om du väsnas för mycket! ;)
Ingen är perfekt!

2.Choklad (A)
Haha som många vet älskar jag choklad, innan tyckte jag att det var äckligt och tort men nu kan jag inte sluta äta de och min absoluta favorit är orginal Marabou, de har ju massa smaker som daim marabou och marabou polka.
men usch ne de ska var orginal haha, och det har kommit ut något nytt nu med marabou och det är marabou kakor, haha jag gick och köpte dom idag och ska äta dom till Big Brother ikväll. MUMS! :D


1.Människor man inte kan lita på.
Jag har många jag kan lita på.
Men man kan fan inte lita på alla har jag märkt den senaste tiden, folk kan bli riktigt falska ju mer man lär känna dom!
Usch jag hatar verkligen när man tror att man känner jätte snälla personer men sen visar det sig att personen är falsk och bara ljuger hela tiden.
Varför finns det människor som håller på med sånt?:S
Visar man respekt så får man lika mycket respekt tillbaka!
2.Program som tar slut.
Idag är det final i Big Brother sen är kommer inte de visas mer på tv, vad ska man då kolla på varje dag?
Sen även på tisdag nästa vecka är det sista avsnittet av Desperate Housewives och då har jag inget att göra då heller.
Nu låter de som om mitt liv går ut på att kolla på tv men dessa två program var min absoluta favoriter :(
Någon som vet något bra program som man kan börja titta på?


Marabou (a)                                    Haha vi har alltid kul ;) <3

Söndagsmys!

Söndagar är dagar där man bara ska vara hemma och ta de lugnt och mysa, tycker jag!
Jag ska i alla fall vara hemma hela dagen och min underbara pojkvän är hos mig så vi ska bara ta de lugnt för igår gjorde vi en massa saker så idag vill vi inte göra något speciellt så om ungefär en kvart börjar Desperate Housewives som är repris sen i tisdags som jag missade för jag var hemma hos Simon tror jag.
Men efter de ska vi väll ut lite i de fina vädret tror jag men jag hade tänkt jag ska handla äpple för jag älskar äpplen och är riktigt sugen på de, men vi får se hur de blir.
Jaja men jag skriver nog mer ikväll för nu måste jag duscha snabbt!

Hörs!

Missa inte finalen ikväll 21:00 ;)

Grillat! :D

Tja!:)
Precis kommit hem från min farmor, vi gick och hälsade på henne sedan efter en stund började vi att grilla, mums så gott det var!
Efter vi hade ätit satt vi och hade jätte kul och bara pratade om massa saker.
Eftersom det är sjukt varmt ute försöker jag dricka mycket för att slippa min sjuka huvudvärk men min älskling förstörde min dricka hemma hos farmor genom att kasta massa socker i den, urk!
Så nu ska jag börja dricka en massa!
Jag och Simon har inte bestämt ifall vi ska stanna kvar hemma hos mig tills på måndag eller om jag ska följa med han hem imorgon till Malmö, men vi får se hur de blir men jag tror jag kommer att åka till Malmö imorgon.
Jaja, när som helst ska jag och min älskling börja kolla på filmen Limitless som Simon kompis tipsade om, den ska nog handla om att någon kommer på en drog och av den drogen blir man smartare, men jaja vi får se hur den är  jag hoppas i alla fall att den är bra och att den är värd att se.


Vi hörs senare ikväll :*

Medans jag väntar...

Sitter och spelar golf med älskling men han håller på med att öppna massa nya saker så gör detta medans jag väntar...

Dagens humör: Vädligt glad och social! :D
Dagens planer: Ha sjukt kul med Simon, sen ikväll blir de film och mys sen så ska vi säkert ut någongång (Y)
Dagens nedräkning: 6 dagar kvar till skolavslutningen :)
Dagens önskan: Att få lite färg ute i solen!
Dagens frukost: Bulle med mjölk
Dagens väder: 29 grader, sjukt varmt :D
Dagens låt: Alexandra Stan - Mr Saxobeat.
Dagens kläder: Linne med thights
Dagens sötaste: Simon :D<3

Wii :D

Tjena!
Har precis ätit frukost och det är fortfarande sjukt bra väder.
Kanske blir att man solar lite idag vem vet?
Jag är även sjukt sugen på mjukglass så ska fråga Simon om vi kan gå ut och käka lite glass sen.
Men just nu så håller Simon på att plocka fram vårt Wii så jag ska väll spela med honom men jag kommer vinna över honom haha!
Men jag skriv här mer senare idag när jag har tid och lust.



Final!

Sista avsnittet av Big Brother ikväll klockan 22:00, missa inte!

Ska bli kul att se vem som vinner Big Brother finalen det står mellan Martin, Simon och Peter.
Jag har slagit vad om att Peter blir 3:a , Marin 2:a och Simon 1:a.
Tycker att Simon är en värdig vinnare, han kört ett ärlig "spel" och han är riktigt ball, man skrattar åt de han säger och gör för han har en bra humor tycker jag...
Förra söndagen så trodde jag att Peter åkte ut men det var Christian som åkte, fast Peter åkte ut liten stund men de ljög för att Sara och Simon skulle tro att de hade gått till final men sen visade det sig att det bara var Martin och Peter som hade gått till final, blev då sjukt sur för jag vill inte att Peter ska vara kvar, gillar inte han alls.
I veckan åkte Sara ut ur programmet och man ser lite på Martin att han saknar Sara "/ aj aj aj...
Efter Sara hade åkt ut fick de in massa uppdrag som de haft förr men detta gör de bara för att de ska minnas tillbaka och det är verkligen skit kul att kolla på, så om en halvtimme börjar de sista avsnittet och de ska jag verkligen se.


Finalen är på söndag klockan 21:00!


Simon                            Martin                               Peter

Älskar solen!

Gud vad jag älskar när de är såhär varmt ute, har verkligen saknat sommaren efter den långa vintern vi hade.
Hoppas nu bara att värmen stannar hela nästa vecka också så man kan få en fin skolavslutning, på den senaste tiden har vi haft regn på nästan alla skolavslutningar och de är ju inte så kul att gå ut i de vädret.
Slutar ju skolan nästa vecka på fredag och dagen innan ska jag hem till Elias studentfest.
Jag ser längtar verkligen efter lovet, ska bli riktigt kul att hitta på massa saker och resa iväg och inte alls tänka på skolan!

Ska snart springa ner och se om man kan köpa något gott till ikväll för ikväll blir de fredagsmys med min älskling<3
Hans kompis hade tipsat om en film som vi då ska se ikväll så jag hoppas den är bra och såklart så kan man inte missa Big Brother det är ju sista avsnittet idag sen på söndag är det final! (Y)

Iannan satt jag och kollade på Gina Tricots hemsida innan och när jag var på Entré i fredags hittade jag en jätte mysig kofta som jag hade tänk köpa nu under nästa vecka.

Finns i blå, brun och vit och jag hade tänkt köpa den vita.
Gilla den jätte mycket!

Fredag! :D

Godmorgon!

Känns lite skönt att få sova ut nu lite, kan inte sova så länge i Simons rum för där är jätte varmt och då ligger jag bara och vänder på mig hela tiden..
Men idag är det fredag och idag åker jag och Simon hem till mig, han stannar hemma hos mig tills på måndag, nice nice<3

Känns som om jag kommer vara på lite dåligt humör idag vet inte varför men känner mig inte så jätte glad...

Men måste börja äta frukost nu och duscha sen åker vi om några timmar :)

Hörs <3

Festival!

Jag satt precis och kollade när helsingborgsfestivalen började och är riktigt sugen på att gå på den.
Jag har varit på den festivalen en gång tidigare med Joanna och Simon och vi hade riktigt kul och jag har sagt att vi ska gå på den i år igen MEN får se om vi hinner det för i år är festivalen mellan den 28 - 30 Juli och vi ska åka till Mallorca den 30 Juli och de dagarna måste man ju packa och fixa inför semestern så vi får se hur de blir i år.
Jag hoppas verkligen att jag har tid till att gå på den.
Men de jag även tänkt på så var de när man var liten så åkte man alltid iväg med sina föräldrar till marknader för att man älskade att åka karuseller det var nästan de enda man var ute efter.
Men nu när man åker på festivaler som till exempel Malmö eller helsingborgsfestivalen tycker jag att man ska åka med sin kompisar utan sina föräldrar för att släppa loss och ha kul med sina vänner, jag har faktiskt aldrig varit på en festival med mina föräldrar och de kan ju bero på att jag tror inte att någon om av dom hade gillat festivaler men ifall dom hade varit med hade jag ändå låtit de gå för sig en och jag gått iväg och träffat kompisar, men sedan åkt hem tillsammans med mina föräldrar.
Jag tycker att festivaler är till för man ska umgås med sina vänner och ha jätte kul och verkligen släppa loss.
Det spelar ingen roll om andra ser dig som en idiot för du kanske väsnas för mycket so what?
Det är en festival gå loss, jag vet om att jag kan skrika mycket eller prata högt men jag bryr mig inte för jag har kul när jag är ute med mina kompisar på festivaler, vill folk glo så låt dom.
Nej men de jag vill helst komma till är att gå med dina vänner på festivaler och släpp loss och ha kul, följ inte efter föräldrarna de kanske också vill ha en ensam stund och våra föräldrar gillar inte samma saker som vi gör?
Men jag gillar att släppa loss och ha kul när de gäller att vara ute med sina kompisar på dessa saker, jag längtar verkligen till Malmöfestivalen börjar igen.
Just det (A) jag tycker man aldrig blir för gammal för att åka karuseller för jag är snart 18 men älskar att åka karuseller hahaha (A) Men jag tycker inte de låter barnsligt ;) tycker de är en härlig känsla att åka karuseller och få skrika lite haha :D

Men nu ska jag se Big Brother men nu vet ni i alla fall vad jag gillar att göra på festivaler och hur jag tycker man ska ha de ;)

            










Missa inte :D  


Lyckad dag!

Varit ute hela dagen nästan, jag och älskling åkte ner till Värnhem för att möta Elias hade sjukt kul.
Vi gick in på entré och kollade i olika butiker och Simon fick tag i de han skulle och jag hittade underkläder.
Jag köpte gula underkläder, tyckte de såg sjukt snygga ut, efter detta åkte vi till McDonald's och åt mjukglass och snacka om att deras AC inte funkade där, det kändes som en bastu direkt när vi kom in där.
Blev bussen ut till Bernstorp sen och gick in på Media Market för att ställa oss att spela lite gick sedan runt i butiken och kollade på lite saker.
Sedan tog vi bussen hem och nu sitter jag med den lille laptopen och kollar på vänner.
Jag tror jag har sett alla avsnitt men det är så roligt att titta på så man kan se dom om om om igen.
Men nu ska jag se om de finns någon film man kan kolla på ikväll!
Tycker det är sjukt mysigt att bara ligga och kolla på en film på kvällen när man är jätte trött.


Hörs sen igen! :)



Har Rachel som favorit i serien och jag älskar hennes spik raka hår!

 


Ledig!

Godmorgon på er!

Usch varför ska man gå upp nio på en ledig dag?
Sov hemma hos min älskling inatt och imorse vid ungefär fem tiden vakande jag av att han hade lagt sitt huvud på min mage? så jag lät honom ligga kvar men sen flyttade jag upp honom på sin kunde och såklart så vaknade han klockan halv nio och behövde gå på toa så då vaknade jag med och nu ligger jag här i sängen med laptopen och det känns som om jag kommer somna om när som.

Vad händer idag?
Efter min älskling har varit ute och kört ska jag och han åka till Entré för han ska kolla på lite saker men även jag ska se om jag kan hitta något fint, ska kolla på bland annat underkläder och små saker.

Känns jätte skönt att vara ledig tills på tisdag och jag ska verkligen försöka sova ut nu dessa dagarna och jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder hela helgen så man kan vara ute mycket!

 Jag tror jag behöver sova lite till!

 


1 Juni!

Tjena!

Äntligen så var de sista dagen i skolan idag, ska bli skönt med att vara ledig fram till måndag vissa av oss förtjänar de ;)

Hade en bra lunch innan med JoJo och Alicia, sedan träffa vi Sara och Alexandra på idortten och vi hade sjukt roligt.
Kan säga att denna lektionen vi hade idag var nog den roligaste på länge...
Men just nu sitter jag hemma hos min älskling och ska snart gå ut och äta glass tror jag men inte säkert ska fråga han (A)
Annars ikväll blir de bara till att slappa och mysa, tror vi ska se någon film också! :)
Men nu ska jag gå och byta om sen drar vi ut så hörs sen!


Mycket att göra!

Hejhej!

Har inte skrivit så jätte mycket idag, för känns som om jag har varit jätte stressad nu de senaste timmarna!
Kan börja med att säga att massagen var JÄTTE skön och jag kände mig helt avslappnad när jag fick massagen så jag fick en ny tid av henne om tre veckor yay! :)

Sedan åkte jag hem om och fixade mig sen blev det Malmö, där jag gick inte och shoppade och jag hittade faktiskt fin fina saker ju, jag tror att klänningen jag hittade ska jag ha på mig på skolavslutningen men jag har inte bestämt mig än.
När jag var klar med min lilla shoping tur gick jag ut i de härliga vädert och satte mig och väntade på min älskling, sedan åkte vi hem till honom och käkade och myste!
När JoJo kom så gick vi ut och handlade glass sedan satte vi oss på en bänk och hade jätte roligt och det blev mycket skratt kan jag LOVA!
JoJo åkte med mig hem sen efter detta men som otur var så var de problem med tågen så vi fick åka till Lund och där efter fick vi vänta på ett nytt tåg i nästan en timme som skulle ta oss till Kävlinge, riktigt jobbigt och i med att det var så fint väder idag hade ingen av oss jackor med, så där stod vi och frös men vi klarade oss (Y)
Cyklade som galningar för båda frös och var hungriga och jag var hemma någon gång vid kvart över tio? och vi som började "resan" klockan åtta -.-
Men nu när jag kom hem så fixade jag små saker på rummet och packade ner saker inför imorgon när jag ska sova hemma hos min älskling<3
Så har varit lite stressad nu under kvällen så nu ligger jag med min laptop i sängen och ska snart sova!
Ungefär såhär har min dag sett ut...


Jag har bildbrist just nu, hoppas på att få ta lite bilder nu i veckan när man är ledig (Y)

RSS 2.0