Sticker till Malmö

Ja nu ska man snart åka till Malmö och sedan ska man vara hemma hos Simon ett tag och sedan ska jag också vänta på min fina JoJo<3
Kommer bli kul och jag hoppas att ingen blir missnöjd över kvällen, jag har inget nyårslöfte just nu men en sak jag ska försöka hålla här i bloggen är de här med att ta bilder men en sak jag LOVAR nu är att ta bilder ikväll! :)

Eller hur? :D



Nyår!

Sitter här hemma och snart ska man packa ner vad man ska ta med sig hem till Simon ikväll!
Var nästan precis och hämtade ut mina p-piller en fy satan vilket klydd de ska vara för att få tag i ett par piller som man har haft ett tag nu.
Aja fest ikväll som sagt vilket säkert kommer bli bra, är själv sjuk och har ont i magen och ont i min hals när jag sväljer men jag ska ha kul oh göra de till de bästa i alla fall! :D

Skriver mer sen :)


Snart ett nytt år!

Hejsan!
Har varit en dag med mycket saker att göra. Har byggt naglar, shoppat, käkat lunch med Simons mamma.
Detta har jag gjort idag och de har varit en super bra dag och sedan blev jag riktigt nöjd med mina nya naglar och de kommer upp bild på dom imorgon hade jag tänkt!
Imorgon är de nyår och då blir de fest, ska även träffa min underbara saknade vän sara!:D<3
Nyår som sagt ska firas med mina underbaraste personer som finns och de kommer säkert bli en sjukt bra kväll tror jag.<3
Sedan är de ju 2012 man ska tänka på, jag vill verkligen att de ska bli ett bra år med mååånga minnen.


Lalala

Hejsan! :)
Började heeeela dagen med att gå upp klockan 06:00 för att ta mig till Kävlinge för att hjälpa min mormor och morfar med saker. Eftersom morfar inte mår så bra så hjälper jag dom med handling, städning och tvättning, allt de fick jag göra idag också så har haft en full morgon och förmiddag!
Tog tåget in till Malmö sen igen för att gå en runda inne på Entré och skulle se om man hittar något, vilket man gjorde. Passade på att beställa tid till imorgon så jag kan bygga mina naglar för de var nämligen fullt där idag så fick vänta tills imorgon så har en tid på 10:00 så får gå upp i god tid imorgon med! :)

Dagens Shopping!
Underkläder
Ett randigt linne från Gina
Ett blått linne från H&M 
Godis! 




 


Fix!:)

Nu ska man fixa sig och sedan blir de kalas.
Kommer hem någon gång ikväll men de blir till att sova tidigt idag, ska upp redan vid kvart över sex imorgon.
Ska åka och hjälpa min mormor med småsaker för min morfar ska tlldoktorn igen, handling står de bland annat på listan som ska göras och kanske lite städning.
Nä får börja nu, hör av mig innan jag ska soova :)





Onsdag!

Hejsan söta läsare!:)
Vaknade av att Simons klocka ringde för han skulle iväg och jobba så han sa hejdå till mig och då vaknade jag och var helt pigg.
Klockan ringde vid sex och jag kunde verkligen inte somna om alls, sjukt så jobbigt. Låg vaken till ungefär nio i sängen och bara kollade ut i rummet, somnade som tur var igen och sov fram till tolv. Väldigt skönt var de.
Ska snart hoppa in i duschen nu sedan ska jag inte göra så mycket förren senare, ska på kalas lite senare.

Skriver mer efter duschen! :)


Nicole Scherzinger

Lyssna mycket på Nicole Scherzinger innan och kände för att lyssna lite på hennes låtar som hon gjort nu! :)
Min favorit är Nicole Scherzinger - Baby Love, älskar verkligen den låten! :)





Someone like you

Så ja nu har man shoppat LITE, de blev bara ett linne för vill inte stressa igenom och de skulle stänga så ska dit på torsdag eller på fredag igen för att kolla in läget.
Hmm linnet ska jag ha med min kavaj när jag ska på kalas imorgon så därför kändes de viktigt att ha ett nytt för jag hittar inte mitt andra vita :(
Aja inför nyår då? vet inte vad jag ska ha på mig men kommer säkert på något och redan planerat allt med fest och så och de kommer bli så satans kul för jag ska fira de med de tre bästa, JoJo,Simon och Sara.
Sara är min barndomsvän och har varit min bästis sen lääänge tillbaka.
Kommer bli riktigt ballt tror jag :)




Shopping ikväll! :D

Ska iväg och köpa saker till älskling snart och KANSKE efter de sticker vi till Gina Tricot för fick presentkort där så ska fynda lite nu i rean :D


Vad ska man göra? :)

Hejsan! :)
Blir ingen shopping idag tror jag tar de imorogn eller på torsdag.
Ska bygga naglar lite senare i veckan också hade jag tänkt, fast ska köra på vanligt naglar denna gång och inte med vita tippar :)
Ska måla de själv senare innan nyår kanske.
Vet inte annars vad som händer idag, kanske följa med älskling och köpa en ny tv men inte säkert än.
Vi får se vad som dyker upp under dagen! :)




Planer inför imorgon?

Imorgon så är de tänkt att jag ska ut på rean och kolla runt lite.
Men de är inte helt säkert än, antagligen blir de imorgon eller på onsdag.
Ligger nu i alla fall och kollar på "Den där Mary" jag vet att jag är lite sen med att kolla på den filmen men detta är faktiskt första gången jag ser den filmen, den verkar super bra! :)



Super duper myigt på stan! :)

Hemma nu igen, filmen var väl sådär bra tyckte jag. Inte riktigt en "Emelie film".
Sitter nu och lyssnar på lite musik och tar de lugnt, ska snart lägga mig i sängen och kolla lite tv.
Efter bion så bestämde vi oss för att käka någonstans så först gick vi igenom stan, var super duper mysigt och gå och snacka och sedan var där lite musik på gustav plus så hängde de mysiga lapor och ljus i träden där nere så de var sjukt mysigt att gå där<3
Tog bussen lite senare från centralen till slussen för att käka lite kinamat, käkade på shaghi eller hur de stavades, maten var riktigt god där. Kommer säkert äta där fler gånger! :)


Dum pökj kastar saker :(
Påväg till bion :D<3


Sticker ut ;)

Tja :)
Kom precis hem efter en runda på jägersro och Media Markt! :)
Blev inget idag så ska shoppa lite imorgon istället hade jag tänkt mig, se om man hittar något fint :)
Ska snart sticka iväg på bio med älskling och hans familj, kommer inte riktigt ihåg vad filmen heter för jag har inte sett de första men kan skriva mer om den ikväll hade jag tänkt mig.
Annars senare blir de bara till att ta de lugnt och inte göra så mycket, kolla på tv och mysa med min nya morgonrock som jag fick i julklapp (låter som JoJo där ja) sorry :*<3

Hörs senare ikväll fina läsare!:)



Dejt med kudden :D

Ska krypa ner i sängen nu och spela ps3 med världens bästa älskling!:)
Mys sen får man sova så man orkar shoppa imorgon! :D
Kram på er så hörs vi imorgon! :)




Mysigt! :)

Så ja nu har jag lite tid till att uppdatera om dagen, bra va?:)
Var hemma hos älskling idag för de har som en tradtion att käka middag på juldagen med släkten som inte var hos dom på julafton.
Käkade middag sedan var vi som är lite "yngre" på Simons rum och spelade lite Wii och Ps3, kul kul!:)
De känns nästan som om man kan rulla fram nu när man har ätit jätte mycket och så men de är trots allt jul så då får man kränga lite. När gästerna hade gått så stannade jag och Simon kvar där nere och kollade på en film med hans föräldrar och hade super mysigt och kul, de bjöjd på godis, glass och popcorn, såååå gott, haha nä jag ska nog inte äta på ett tag! ;)
Sitter nu och väntar på att Simon ska komma igång med ett spel som han gjorde igår egentligen men han är han och glömde spara? :D
Sedan har jag ju lovat han att vi ska spela ps3 ikväll, så de blir en massa mys ikväll och sedan imorgon så bliir de shopping!!!! :D:D


Fick denna underbara parfym och body lotion igår av Simons bror :D
Lägger upp fler saker imorgon :D


En lyckad Jul!:)

Godmorgon! :)
Hoppas ni hade en bra jul igår, de hade jag varje fall.
Fick måånga fina och underbara julklappar, kan lägga in lite foto sen om jag orkar och har tid.
Sitter hemma hos älskling nu och väntar på att de ska komma hit gäster sen blir de middag och sedan kanske jag och älskling ska ner till Entré en runda och kolla.
Fin fint väder är de ute med, solen skinner och nu gör de inget för nu är julen över men synd att de inte kom någon snö igår bara för då hade de varit mer julkänsla! :D



God Jul! :D


23/12


Julafton imorgon! :D
Äntligen ska man få öppna massa julklappar och ha trevligt, känns ändå inte som en riktigt jul eftersom de inte finns någon snö där ute.
De sägs att de ska bli 10 grader imorgon och de är nog lite för mycket på julen, man vill i alla fall ha snö när de är jul annars blir de ingen riktigt julkänsla.
Aja sitter här och spelar nu och var ett nummer ifrån för att vinna en bil, inte illa ;)
Men tyckte att de var drygt för de bara pratar på så jag gör massa annat iställer som att fixa saker inför imorgon, raka benen, testa min nya locktång som jag fick av min farmor!:D

Hörs kanske senare :)





Mor och dotter! :D

Hejsan! :)
har varit ute och hjälpt mina föräldrar idag och handlat lite.
De var innan idag och köpte julklappar så får se imorgon vad man ska få!:D
Hmm senare idag så skulle min mamma spela bingo så fråga hon om jag skulle sitta med henne och göra de så sa jag visst så ikväll ska mamma och jag mysa och kolla på de, får se om man vinner något med xD
Man spela bara de typ när man var lite så nu känner man sig lite gammal kanske? :D xD
Viiii får se hur de gåår :)


Kvällsmys

Mums så gott de blev med vaniljmunkarna!:D
De var ett tag sedan man bakade men nu har man bakat i två dagar i rad så nu ska man bara äta nu de med, kommer ta ett tag.
Sitter och kollar på någon film nu och känner mig lite trött, råkade somna till innan idag när jag låg och kollade på scrubs.
Har lite ont i magen också känner jag så jag hoppas att de går över snart, vill inte bli sjuk nu när de lov och allt.
Ett fullt lov står framför mig så då måste man vara frisk och kry! :)

Bakar!

Bakar med syster nu, de ska bli vaniljmunkar!
MUMS!
Nu medans degen jäser så ska jag läsa nya SOLO :D


Shopping är bra

Jadå shopping är bra och kul.
Köpte julklappar och lite saker till mig själv också!
De blev ialla fall ett fint fint linne från New Yorker till mig som jag kanske ska ha på jul eller nyår fast de siktar mer mot nyår tror jag!:)
Nu ska vi snart käka middag sen ska vi baka igen och denna gång blir de vaniljbullar, MUMS! :D



Shoppa! :D

Godmorgon! :)

Har precis kollat på lite tv och käkat frukost!
Ska  snaaart fixa mig för sedan ska vi sticka till centan för att köpa de sista julklapparna.
Har bara två stycken kvar och de är till JoJo och farmor, se om man hittar något fint till sif själv också (A)


Vad ska man göra?

Jaha vad ska man göra när ens pojkvän somnade in sin soffa?
Kommer inte på något jag kan göra men efter han har vaknat ska de bli massa mys och plus så kanske vi ska baka! :D
Min bok som jag beställde också har kommit eller ja de är ingen bok utan ett block som jag ska ha i skolan nästa termin som man själv kunde "pimpa" på fuji film så fick den idag och blev super nöjd med den.
Nu efter jul så ska jag beställa fler saker och bilder där ifrån för de är super billigt och bra! :D

Jag säger bara en sak!


Sleep good!

Dags att krypa ner i sängen och kolla lite tv tills man somnar!:)
Är inte så jätte trött men kommer bli skönt att bara lägga sig ner och ta de lugnt och inte göra något speciellt.
Hoppas ni sover gott så kommer jag skriva mer imorgon när jag är hemma igen! :)


Powernap!!!:D

Ops råkade somna och vaknade kanske för en halvtimme sedan.
Var riktigt trött och jag frös jätte mycket när jag somnade, fast de var ju helt tvärtom sen när jag vaknade för då var jag sjukt varm, kändes nästan som om man hade feber!
Ska kolla upp lite tider nu som jag ska ta mig till Lund imorgon eftersom de är julavslutning imorgon, börjar klockan 09:00-12:00 vilket kan kännas lagom och de är skönt att få sluta tidigt!
Kommer bli skönt med lovet nu framför sig, har en del saker som ska göras under lovet.
Ska ni göra något speciellt på lovet? :)



Tar de lugnt!


Hjälpte min mamma och pappa med att köpa lite julklappar till några i familjen, hittade en del saker.
Ligger varje fall nu och tar de lugnt i soffan och kollar på lite tv och ska snart dra vidare men jag fryser verkligen ihäl snart, både inomhus och utomhus.
Svinkallt idag tycker jag, vill att de ska snöa så man kan få julkänsla men sen kan kylan försvinna så de blir varmt och skönt igen!
Nä nu ska jag inte klaga mer nu ska jag vila lite sen skriver jag igen :)

One Day!

Godmorgon!
Usch gillar inte att gå till skolan när de är så himla mörkt ute, känns så obehagligt.
Plus så är de svin kallt ute idag, blåser gör de med.
Aja sitter i klassrummet nu och vi är bara tre stycken från vår klass idag, känns lyckat ju.
Imorgon är de skolavslutning och sedan håller vi lov, gud vad skönt de ska bli med lite lov, kunna sova länge och hitta på roliga saker.
Tisdag idag och de blir innebandy även ikväll om jag orkar annars ska jag bara mysa och ta de lugnt framför tv:n :)

Har lite tråkigt (A)






Stolt :D

Så ja nu har jag skickat in uppgiften och den skulle vara inskickad innan 23:59 och jag skicka in den 23:57, känns ändå ganska bra,haha.
Sovtid nu då ska upp 06:20 imorgon för SISTA dagen i skolan, gött ska de bli!!!!!!!

SOV GOTT :D


Hemma igen!

Ojoj har varit hemma i en timme nu ungefär, matchen gick DÅLIGT!
De förlorade men Simon gjorde första mål idag, sjukt snyggt var de också!
Kom hem och kollade på lite tv och sedan käkade vi lite glass och myste, sitter nu med laptopen och ska skriva klart min marknadsplan, är snaaart klar.
Råkade nämligen somna till för en kvart sedan eftersom jag låg i hans famn men han väckte mig och sa att jag skulle göra läxan sedan sova så jag bara okeeej pappa :( haha nä men han har koll;)
Tisdag imorgon och slutar 10:45 och sedan blir de till att åka in till Malmö dirket för att köpa den sista julklappen som är kvar nu!

Nu ska jag skriva klart sen skriver jag här igen! :)


Haha min lilla kisse som vaktar julgranen! :)


Match!

Yeah sticker iväg på mtach nu och kommer hem om kanske 2,5 timmar?
Skriver varje fall när jag är tillbaka! :D
Kramis :)


I väntan...

Åhh Simon och hans mamma skulle åka iväg för att handla men sedan skulle Simon fixa en sak så kunde inte följa med, blir så nyfiken nu!!!!:(
Så sitter hemma hos Simon och väntar på att han ska komma hem så jag kan fixa hans USB, brukar hjälpa Simon att fixa låtar till hans bil så man inte bara lyssnar på samma musik hela tiden.
Aja jag ska lägga mig i sängen och se om där är något intressant nu på tv och jag hoppas jag inte somnar som jag brukar göra när jag lägger mig i sängen, hade varit lite pinsamt ifall de hade hittat mig sovades!!!:D

Sedan sticker vi på match så kanske inte hinner att skriva innan den men får se! :)




Planer för dagen!

Ja ska snart ta mig in till Malmö igen för att möta upp Simon på värnhem, för han har match ikväll så ska kolla på den hade jag tänkt och de derby så får se hur de går för sist vet jag att Simon inte var så glad efter den matchen!
Sitter och äter lite pasta just nu och detta inlägg skulle varit upp MEN fick näsblod nu när jag skrev så här sitter man papper i näsan, haha usch.
Detta kommer säkert bli en bra måndag :)

Vad ska ni göra?:D

Måndagen den 19/12

Bara fem dagar kva till de är jul nu och de har inte kommit någon snö än, såg lite snö innan när jag åkte tåg men sen inget!
Har redan slutat skolan eftersom de är förmiddag vilket är skönt!
Hela dagen började med att vi skulle redovisa våra marknadsplaner, vilket gick sjukt bra än vad jag väntat mig!
Nu ska jag bara skicka in den skriftliga delen också och sedan är man klar med den dele, sjukt nice!
Ska ta mig en macka nu och kolla lite på tv och se om man kan mysa lite med katten sen ska jag fixa lite små saker här hemma!



Lugn kväll...

Kollar lite tv och tar de lugnt just nu.
Plugga lite också ska man göra, imorgon är de skolan som gäller fast har förmiddag så att de är skönt att få sluta tidigt!
Aja vet inte så mycket mer jag kan skriva mer bloggar mer sen efter jag har kollat tv tror jag :)<3


18/12

Hejsan! :)

Ojoj tackar alla för en bra kväll igår, var riktigt nice hela kvällen!
Bra musik med mycket dans bjöd kvällen på, stack hem så man var hemma ungefär 4 imorse sov till 13:00 och nu kollar jag och älskling på Harry Potter, haha.
Bra söndag med ju, ikväll blir de ännu mer mys för då ska jag och älskling kolla på en film som går på tv men kommer inte riktigt ihåg vad den heter men kan skriva sen! :)

Nu är de inte långt kvar tills julen är här, går på jullov på onsdag och redan på lördag är de jul!
Synd att här inte är någon mysig snö men hörde att de hade snöat lite imorse men synd att de inte är kvar!:(





Fixar!

Hejsan!
Blir ett snabbt inlägg för ska snart ut till bussen för att sedan åka och möta upp med JoJo!
Sedan drar vi hem till Johan och ikväll blir de utgång! :D

Kramis hoppas ni får en bra lördag!:D



Godnatt!

Sova sova!
Hoppas ni har haft en bra fredag!
Nu är de dags att sova lite, natti natt!:)


Äntligen fredag!:)

Åhhh vad skönt med fredag!!!
Ska bli skönt med helgen, sedan är de bara två skoldagar kvar nu!
Skolan idag gick snabbt och vi gjorde våran marknadsundersökning idag också vilket gick jätte bra, känns skönt att få de gjort!
Annars så åkte man till Entré efter skolan och köpte de sista julklapparna och sedan lite annat smått till mig själv!:)
Åkte sedan hem till mormor med min älskling för att vara där en stund eftersom min morfar inte fick komma hem idag heller som dom sa att han skulle få göra!:(

Nu blir de en massa mys sen dags att få sova för är jätte trött!!!:(


Home!

Hemma nu efter innebandyn var riktigt kul ska jag säga er!
De var nog den bästa lektionen de har haft på länge även jag som bara satt och tittade på satt och skrattade, roliga människor!
Ska nu sortera lite tvätt och sedan blir de till att sova direkt nästan så man orkar upp imorgon.
Som tur är de fredag imorgon och de betyder att de kommer bli sovmorgon om två dagar!!!! :D


Natti :D


Torsdag! :)

Tjaaaa:)

Vilken regning torsdag de har varit, kallt som in i!!!
Danska som vanligt på tordagar där jag lämnade in två uppgifter och sedan kollade vi på film och de är en serie vi kollar på som är riktigt bra faktiskt.
Sedan hade vi bara coach tiden kvar och sedan slutade man vid ett, skulle egentligen hälsa på morfar idag men han tyckte inte de var lönt att vi kom in för att han trodde att han skulle få komma hem imorgon men de fick han
tyvärr inte :'(
Annars har väl inte så mycket annat hänt tror jag mer än att jag knappt har sovit inatt och sedan gick man upp halv sju vilket gjorde de ännu värre för jag orkade knappt göra något idag.
Just de var och handlade med min mormor för att hjälpa henne lite nu när morfar inte är hemma, fick kakor av henne som tack :)
Tack! :D

Nu ska jag snart sticka iväg på innebandy sedan efter de blir de hem och plugga och sen sova!!:D


Dagens!


Ojoj lite duktig!

Usch nu har jag gjort klart alla läxor inom danskan så nu har jag några kvar att göra.
Känns skönt att få de gjort, sitter och lyssnar på NRJ samtidigt när jag pluggar kan koncentrera mig mycket bättre med musik i bakgrunden.
Snart dags att sova dessutom ska upp tidigt för att åka hem och hjälpa min mormor att handla sen ska vi åka in till sjukhuset och hälsa på morfar :)
Snart helg också, sedan är bara två dagar kvar av nästa vecka sedan på onsdag så går man på jullov, fyyyyy vad skönt de ska bli med lite ledig tid.



Plugg

Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag lägga mig i sängen med laptopen och bara plugga sönder!
Har sjukt mycket just nu som ska göras, ska börja med danskan som är tills imorgon och sedan efter de ska jag se om jag har några små uppgifter som jag kan göra.
Hoppas de går snabbt att göra så jag bara kan ta de lugnt sen, hörs lite senare!
Kanske skriver under tiden jag pluggar :)


Good Feeling

Godmorgon!:)

Är i skolan nu och har en heldag framför mig.
Vart skit trött imorse när klockan ringde 06:00 så snooza till 06:20 så man fick sova lite extra.
Har blivit förkyld och vill bara stanna hemma i sängen och bli frisk, ikväll så ska blir de bara en massa mys och ska lägga mig och läsa lite av boken som JoJo lånade till mig.
Kan vara mysigt att lägga sig i sängen och bara ta de lugnt med tv:n på och kanske en bok till.
Ska varje fall lägga mig i tid ikväll har jag tänkt mig.



Upptagen?

Ohja har varit upptagen hela dagen.
Började med att jag åkte hem till mormor och åt frukost med henne och fick veta lite saker om morfar.
Somnade en stund hemma hos henne sedan så stack jag till tåget för att åka till skolan som började halv tre idag.
Hade en super kul dag i skolan, alltid lika kul att skoja med folket :D
Efter skolan bar de av hem för att sedan käka lite och sedan iväg igen för att kolla på när Simon tränade innebandy.
Sitter här nu och ska snart sova eftersom de är heldag imorgon, hoppas man får sluta lite tidigare varje fall.

Skriver mer imorgon nu för jag måste fixa inför imorgon annars kommer jag ej palla dagen, ska redan upp kvart över sex kanske?:O


Dagens Outfit! :D


Stormig tisdag

Hejsan.
Sitter i skolan nu och började för en kvar sedan.
Är med min bulldog och tar de lugnt för vår lärare har inte kommit än.
Ikväll blir de innabandyträningen som gäller, brukar kolla när Simon men sitter mest och halvsover.
Hoppas ni annars kommer få en bra tisdag och att ni har bättre väder än oss..


Godnatt!


Nu när de är vinter...

Aa nu när de är vinter kan de vara mysigt att sitta inne och läsa en bok ifall man inte har något att göra.
Jag hatar egentligen att läsa men när de kommer till Katarina Von Bredow´s böcker så kan jag läsa länge.
Har än sålänge bara läst en bok innan men håller på att läsa Syskon kärlek just nu som är hennes första bok! :)


We Found Looooove

Hejsan alla söta läsare :)

Ojoj vad säger man, de är måndag och redan kväll.
Har eftermiddag nu i skolan så börjar så sent slutar sent, ganska skönt att få sova.
Började dagen med danska som gick ganska snabbt och sedan hade vi foto som vi slutade tidigare på, skönt!
Gick till pressbyrån och käka en glass med min JoJo, mums.
Skulle ta tåget som skulle gå halv till Malmö men när vi kommer upp till tåget så kör de för tidigt, pajas!
Ska inte gnälla de har varit en bra dag idag förutom att min morfar åkte in på sjukhus IGEN, jobbigt!:(
Hoppas de blir bättre!<3


En bild på min Bulldog :D<3


hörs


Inte som planerat...

Hejsan!
Igår klagade jag på att jag inte skulle få en bra lördag men den blev hur super som helst.
Simon och hans familj och deras jobb skulle åka och kolla på Robert Gustavsson igår och jag skulle få vara hemma hos Simon och vänta men efter ungefär en timme så ringer Simons mamma och säger att de är någon som har ställt in och att jag fick komma.
Hoppade in i en taxi och tog mig till Amiralen i Malmö, de var en härlig kväll och de var en bra show som vi kollade på, tack alla! :)
Senare när stället skulle stänga så skulle vi på 20 års fest men i med att vi var framme typ ett så hade alla redan gått så jag,Simon och Elias bestämde oss för att dra ut så vi stack till slagt.
Dansade till de stängde och hade super kul, på slagergolvet så hade de sprängt basen så där var inte så högt ljud och sedan där de brukar ha olika DJ var de bara kass musik faktiskt.
De var ändå kul och hoppas att de fixar basen till nästa lördag när vi ska dit igen :)

Hörs för nu blir de filmkväll med älskling<3


Myslördag

Är med Simon och Elias nu och ska snart se vad man kan hitta på.
Blev ingen dålig lördag ändå!:D


Tråkig helg!

Godmorgon!
Vaknade inte för så längesen, har ntss duschat och försöker komma på vad jag ska göra idag men som de ser ut nu så kommer denna helgen bli tråkig.
Vad ska ni göra? ge mig tips :)

Inte min dag!

Ja som ni ser i rubriken har nog detta varit min OTURS dag!
Började med att jag vaknade som vanligt att klockan ringde men samtidigt så ringe JoJo mig och sa att hon stod och vänta på mig på centralen.
Då tänkte jag direkt att jag måste ha försovit mig, som tur var så var de JoJo som åkt dit för tidigt. (A)
Så jag skyndade mig och skulle gå ut till bussen, de blåste som fan så man knappt kunde gå!
När jag kommer fram till busshållsplatsen så står jag och väntar på att bussen ska komma 08:17 men den kom inte så jag vänta på nästa 08:28 den kom inte heller MEN sen kom där en buss 08:35 -.-
Fick skynda mig till JoJo och när jag såg att vårt tåg var sent så tänkte jag att jag kunde köpa frukost, gick in på coop och sedan när vi ser att tåget ska komma så går vi ner till spåret och vad händer?
TÅGET KÖR IVÄG!!
ahhhhh xD hatar bussar och tåg....
Aja sedan när vi kom fram till innebandyn så gick en kille förbi mig så jag fick hans innebandyklubba mitt på ögat -.-
AJ AJ AJ snacka om full dag och otur!
Hoppas den blir bättre imorgon!


Freeeedag!

Tja!! :)

Kollar lite tv och ta de lugnt.
Är jätte trött och ska bara ta de lugnt denna helg, ska se om de går någon film sen som man kan lägga sig och kolla på.
Idag var de ju innebandy i skolan vilket var kul men hade tydligen otur idag.
Jao kan berätta mer sen för detta har inte varit min dag idag!


Blåser IGEN

Fyfan vad de blåser och regnar här!
Sjukt ju, man kunde knappt se på vägen när vi körde hem från innebandyn.
Usch hoppas de går över tills imorgon, själv har man ont i halsen och är jätte trött så ska nog hoppa ner i sängen nu så skriver mer imorgon :)

Hemma! :)

Är hemma i soffan nu och tittar på någon film med pappa, ska snart ta tåget till Malmö igen.
Har bara varit hemma och hämtat kläderna till innebandyn imorgon, skönt med lite sovmorgon imorgon faktiskt.
Ska nog plugga lite ikväll när jag kommer hem, hade tänkt skicka in en danskuppgift som vi fick idag som jag nästan blev klar med på lektionen.
Ska bara ha en myshelg annars kommer vara ensam i helgen nästan, så ska bara ta de lugnt i alla fall.
Vad gör ni i helgen då, kom med tips:D

Soligt!

Hejsan! :)
Ojoj vilket fint väder de är ute, solen är äntligen framme, skönt.
Sitter just nu i skolan och har danska men slutar snart, då blir de tåget till Kävlinge och hämta mina mjukisbyxor som jag behöver imorgon när vi har innebandytunering i skolan.
Kommer säkert bli nice, jag skulle egentligen inte gått på danskan idag men stannade kvar med Tii f´ör han skulle ändå ha samhälle.
Känner mig ändå ganska pigg idag men de är nog för att de är så fint väder ute idag, fast de har lovat snöstorm ikväll men tror och hoppas att inte de kommer hända, de lova ju snö förra veckan med!

Bild lånad från google!
Detta ser härligt ute, tänker tillbaka till Österrike när man ser snö och sol tillsammans!
Myyysigt :)



Mysa!

Usch nu är jag trött så ska lägga mig i sängen och mysa lite med älskling sen ska jag sova!
Känner att jag måste sova lite tidigare så jag kan orka med de två sista dagarna nu.

Godnatt! :)


In school

Heeeeeeeej :)

Är i skolan nu och har en väldigt lååååååång lektion framför mig, läraren har nämligen satt ihop lektionerna till en enda lång lektion.
Efter denna långa lektion ska vi ha en till lektion som kanske är en timme, sedan är de lunch som gäller.
Ska käka lunch någonstans med JoJo men tror de blir Asia, en lektion till efter de som är två timmar lååång.
Nu vet ni varför jag hatar onsdagar, den består bara av en massa långa lektioner, bläääh.
Ska bli skönt att bara komma hem sen och ta de lugnt, har en del läxor som behövs göras innan man kan ta de riktigt lugnt.



Sängen kallar...

Kollar på tv nu och håller på att somna när som helst.
Ska upp tidigt imogon IGEN har ju som sagt förmiddag hela veckan så skolan börjar åtta varje dag.
Imorgon är de onsdag och då har jag en tråkig heldag framför mig, usch vad jag hatar onsdagar!

Nu ska jag sova så sov gott på er så hörs vi imorgon :) <3

Sticker nu!

Nu blir de innebandy till klockan tio sen skriver jag igen när jag kommit hem.
Kraaaaaaaam

En trötter!



Hejsan!
Sitter hemma nu och har fortfarande huvudvärk, har nämligen haft de sen imorse.
Har lite ont i halsen också känner jag plus så är jag varm ibland och kall ibland.
Är jätte trött också så ska snart lägga mig hos min älskling och kolla när han spelar lite ps3 sedan ska jag vila lite hade jag tänkt.
Ska snart åka och shoppa lite med honom och hans mamma är de tänkt och sedan ikväll så ska jag kolla på när älskling spelar innebandy :)
Bilden är tagen på Nova Lund där jag var idag med Alicia och Sara, hade kul och köpte ett örhänge till min älskling, Alicia körde oss dit i hennes nya bil vilket var kul, fick sitta där bak så skulle inte förvåna mig nu om jag får några bulor på huvudet, hahah<3
Möte upp med JoJo i Malmö sedan där vi satte oss och snackade på ett café inne på Entré, mysigt<3

Så ungefär har min dag sett ut och nu blir de en vilopaus sedan skriver jag igen :)
Kraaaaaaam :)

(Jag och Alicia på bilden) :)

Natti :)


Nä nu måste jag sova!
Upp tidigt imorgon med, börjar klockan åtta men slutar redan kvart i elva vilket är suuuuper nice!
Denna tröja testa jag idag, är lite osäker tyckte inte de var en "Emelie Still"  men den är randig och jag älskar randigt så kanske ska köpa den i större storlek så man kan ha den som en stor myströja :D

Sov gott sötisar :)<3

Så grymt!!! :D

Jag har lyckats ta nya bilder till bloggen nu i fyra dagar, känns mycket roligare när de finns en bild till och inte en enda lång text!
Känner mig ganska duktig eftersom jag skulle försöka ta bilder och jag har lyckats, grymt!;)

Shoppade en del idag med, köpte en kavaj, en kofta, två linnen, ett nagellack, sen en kräm man har på kroppen som min lilla JoJo tipsa om, sedan nagellacks borttagning!
Nöjd med mina köp idag och de är inte ofta man får allt så billigt och bra men nu måste jag snart börja tänka på julklapparna ska börja köpa några redan i veckan! :)


Måndag?

Tjena! :)
Sitter i skolan just nu och slutar om fem minuter sen har jag lunch för att vänta på en lektion.
Ska ha danska sen ska jag åka till Malmö med JoJo till hennes körskola.
In på Entré snabbt för att köpa några saker sedan åka till Simons skola för att möta upp honom.
Trodde de var tisdag idag men vet inte varför, känns bara som om de är de!
Men nu skriver jag inte mer för JoJo stör mig just nu :D<3


Hörs imorgon!


Music

När jag startade min blogg la jag ut två lister där jag skrev lite musik som jag lyssnar på som jag tycker är väldigt bra, ifall om ni gillar de kanske ni lyssnar på de med vem vet :)

Har inget att göra nu för pluggandet gick snabbt så tänkte skriva lite låtar som jag lyssnar på just nu :)

David Guetta -Titanium

Avicii -Levels

Eminem -Space bound

Rihanna -We found love

Rihanna -Man down

Rihanna - California king bed

LMFAO -Sexy and I know it

Swedish House Mafia -Antidote

Här några låtar jag lyssnar på och jag älskar verkligen den sista!!!! :D
Lyssnar såklart på fler men just nu lyssnar jag mest på dom och de finns många mer men kan inte skriva alla här, tar nog för lång tid tror jag.




Plugga lite

Ligger med laptopen i sängen nu och ska snart börja plugga lite.
Har lite saker som ska göras till imorgon sedan blir de nästan till att sova dirket.
Ska upp 06:20 imorgon, undra hur de kommer gå, är direkt ingen morgonmänniska.
Älskar att ligga i sänge läääääänge och bara sova och skulle man ha vaknat kan de vara skönt att bara ligga kvar och ta de lugnt!:)

Hoppas ni annars har haft en bra söndag.


Söndagkväll

Har varit på middag nu och ska snart välja kläder inför imorgon så man slipper de imorgon.
Imorgon börjar skolan kvart över 8 och sedan så slutar man vid ett, efter de blir de lite julklapps shopping med älskling så ska åka till hans skola efter min skola.
Sedan blir de väl hem och plugga lite, måndagar brukar vara så tråkiga så jag hoppas att dagen går fort imorgon så de kan bli mitten av veckan, har förmiddag i skolan så kommer förmodligen vara trött när jag kommer hem.
I helgen så kommer de säkert bli ännu en mys helg för har bestämt att jag och älskling ska gå på bio, var rätt längesen man var på bio så får kolla om man hittar något bra man kan kolla på. :)


Redan söndag!

Godmorgon läsare! :)
Vaknade nyss, ska snart käka lite frukost och sedan fixa lite små saker på rummet.
Ska måla om mina naglar också, har röd färg just nu och ska se om jag hittar något nytt.
Åker hem till Simon vid tre tror jag för jag måste se om jag hinner kolla på Desperate Housewives eftersom jag missade de i tisdag.

Annars blir de väl till att ta de lugnt och imorgon är de skolan som gäller igen, usch jag gillar inte att helgerna går så snabbt!!
Aja snart jullov :D



Sov gott!

Snart blir sängen tror jag, börjar bli lite trött.
Imorgon kommer min storasyster hit här antagligen men vet inte, får se hur de blir med de.
Annars imorgon är de söndag och de är då man tar de lugnt och kanske hittar på något på dagen och senare på kvällen så lägger man sig i sängen med nötter och kollar på film, så brukar mina söndagar se ut för de mesta!
Kan vara riktigt trevliga faktiskt, hoppas den blir lika bra imorgon med :)

Sov gott med er fina läsare :)



Love love loooove :)<3

You make me happy<3

Mys med film<3



Jaja nu är de dags att lägga sig i soffan och kolla på skräckfilmer.
Älskar verkligen skräckfilmer och speciellt när man har en famn man kan krypa in i ifall man skulle bli rädd, haha.
Inte så farligt hoppas jag, imorgon är middag som gäller hemma hos älskling<3
Kommer att stanna där till tisdag tror jag de blev, vädligt mysigt och skönt eftersom lilla jag har har vant mig att typ "bo" med honom eftersom jag har varit hemma hos honom i två och halv vecka, lovely<3
Hoppas ni har haft en bra lördag annars, nu ska jag nämligen kolla på film så jag skriver lite senare!! :)
Kraaam :)



Blåsig lördag!



Hejsan alla fina läsare :)

Var ju riktigt underbart att få sova ut idag.
Vaknade ungefär vid ett, åt lite frukost sedan skulle jag börja tvätta.
Behövde lite kläder nu när jag kommit hem från älskling för hans föräldrar har kommit hem nu, kommer kanske åka från honom till skolan på måndag och tisdag.
Annars idag har jag nästan bara lekt och myst med min katt, hon älskar verkligen näär man leker med henne och speciellt ifall man håller i ett snörre.
Då blir hon galen men hon är min lilla bebis ändå! :D


Freeeeeedag! :D

Hejsan :)
Sitter där hemma nu och ska snart lägga mig i soffan och kolla på tv.
Har fått huvudvärk nu igen så måste bara få vila och imorgon ska jag verkligen få sova ut.
Så skönt de kommer att vara, skönt att man inte ska festa denna helgen heller så man kan få ha någon lugn kväll.
Jag hoppas ni andra får en bra kväll varje fall :)

1 December!

Ojoj de är ju redan den 1 december idag!:O
Gud vad tiden har gått fort, helt sjukt bara för några dagar sedan var de 1 november känns de som...
Då är de snart jul också ju, älskar verkligen julen, den är så mysig.
Med alla färger och annat smått och gott.
Mina förldrar sa att de var okej att jag fick fira jul med Simon i år så får se om de blir så, kommer ju bli super mysigt och de är vår första jul vi firar tillsammans då.
Men man vill ju samtidigt fira med familjen men vi får se hur de blir i år ju:D

Ska ni göra något speciellt i Jul? :)


Bild från google :)

Städat ett helt hus!

hejsan! :)
Simon är på praktik så jag var så snäll och städade HELA hans hus!
Så nu blir de duschen direkt, har dammsugat huset dessutom och de tar ju inte lite lång tid.
Redan torsdag och klockan är tre, sitter varje fall nu och väntar på att lilla JoJo ska komma hit, ska ha massa snack och kul:D
Sedan ikväll ska vi kolla på när älskling ska spela innebandy, lovely :D

Imorgon är de fredag och då blir de tacos hemma hos Simons kusiner sen hem till mig på kvällen :D

 Springer runt i dessa idag, myyyyys :D

Sov gott! :D

Nu är de dags att sova "igen" är faktiskt lite trött fortfarande.
Hoppas ni sover gott för de ska jag för nu ska jag krypa in i min älsklings famn och sova, myyysigt!!!! :D<3


RSS 2.0